Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lát rajta valaki halványan...

Lát rajta valaki halványan egy második csíkot?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2023. jún. 18. 16:37
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
aki igen, az hallucinál
2023. jún. 18. 16:44
 2/4 A kérdező kommentje:
😄 Ez jó volt!
2023. jún. 18. 16:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is tesztmániás vagyok, amin látni vélek valamit, de nem egyértelmű azt elkönyvelem negatívnak és két nap múlva ismétlem...ha az első amin látni véltem valamit igaz volt akkor a két nappal későbbin egyértelmű pozinak kell lennie. Persze nem szokott az lenni.

Nekem pl az összes facellen ennyi szokott lenni, mint amit most nálad lehet látni. Ez egy negatív teszt.

Két nap múlva ismételj, ha terhes vagy az jelentősen csíkosabb lesz.

Az meg, hogy itt ki mita lát, vagy mit mond nem fog terhesebbé tenni akkor is majd két, három nap múlva fog kiderülni.

2023. jún. 18. 16:55
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj ezekkel a képekkel, hogy ha élőben alig látszik valami, akkor ezeken még annyi sem fog. Nekem is volt egyszer késztetésem, hogy feltegyek egy képet, nem hallucinálok-e, de letettem róla, mert képen annyira sem látszott, mint élőben. Körömrágva kibírtam inkább másnap reggelig, ott már jobban látszott, aztán még egyet másnap, amiről már senkit nem kellett volna megkérdezni, van-e ott második.

Szóval azt javaslom, inkább várj egy kicsit. Az pontosabb eredményt fog nyújtani, mint az itteni tippelgetés.

2023. jún. 18. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!