Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Enyhe vérzés után,negativ a...

Enyhe vérzés után,negativ a teszt de akkor mert vastag az endometrium?

Figyelt kérdés
2023. jún. 14. 17:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Azta mennyi kérdést tettél ki xD

Ez a gáz, hogy nem mindegy milyen szituáció mellett teszttelsz.

9es hcg-vel ez egy negatív hibás teszt, már amelyiknél félig jött ki a teszt csík...oda pont írtam, hogy pozitív. De a vérvétel megbízható, nem vagy terhes.

Amilyen a teszted erőssége, nem 9, hanem vagy 100 felett lett volna a hcg a véredben.

Megzavarsz mindenkit, hogy össze vissza kérdezel és magadban okozol kárt, stresszt...

Vérvételed negatív, nincs miről tovább beszélni.

2023. jún. 17. 17:17
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem irtam ki másikat bocsi de most nézem ez ovulacios teszt volt
2023. jún. 17. 17:56
 13/18 anonim ***** válasza:

Nagyon érdekes, hogy másik három kérdésnél is egy félig kijött tesztcsíkról van kép.... Elég sokat olvasgatok itt kb 10 éve... de ilyen nem volt még, hogy egyszerre több kérdés is ugyan úgy egy félig kijött tesztcsíkről szólna... sőt az elmúlt években még csak fel se töltöttek ilyet.

Jó bocsi nem kötekedni akarok, csak úgy nehéz segíeni, ha mindnehol ott van egy kérdező és másképp kérdez ugyan arról...

A légyeg, hgoy a félig kijött teszt csík az hibás teszt. Csinálj másikat.

2023. jún. 17. 18:21
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

Ez mind ugyan az a kérdező, félig kijött hibás teszt... kettőnél kép is van, ugyan az a kaettő.. és ez lenne a negyedik kérdésed itt...

Szerintem logikus, hogy miért gondolom, hogy sokszor ítál ki valamit, ami nem probléma, kérdezni vagyunk itt. Csak így megtéveszted magadat és másokat.

Nyilván nagyon szeretnétek babát, de ezt a ciklust el kellene engedni.

2023. jún. 17. 18:25
 15/18 A kérdező kommentje:
De hat ezek nem is az én kérdéseim ne is haragudj
2023. jún. 17. 18:37
 16/18 anonim ***** válasza:
ha a tiéd ha nem azok is negatív tesztek
2023. jún. 18. 09:02
 17/18 anonim ***** válasza:
Tényleg nincs miről beszélni 9hcg után. Elindult, megszakadt, ennyi volt. Majd legközelebb sikerült. De milyen orvosnál voltál te, aki progreszteront ad arra, hogy megjöjjön? Az pont megakadályozza a menstruációt.
2023. jún. 18. 16:46
 18/18 A kérdező kommentje:
Azt mondta azt kell szednem aztán ha abba hagyom meg fog jönni
2023. jún. 18. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!