Gyenge menzesz 4.napja pedig nekem nagyon sok szokott lenni mitől lehet ?
Figyelt kérdés
Ez attól vehetem menzesznek ?teszt negativ2023. jún. 11. 08:38
11/17 A kérdező kommentje:
Akkor nincs hozza köze a mennyiséghez hogy mekkora a nyálkahártya ?17mm
2023. jún. 11. 11:53
12/17 anonim válasza:
Kb a hatodik ember mondta el ugyan azt, nincs hozzá köze. Az emberi test nem egy gép, ami minden hónapban ugyan úgy működne óramű pontosan.
Emellett senki nem írná neked azt, hogy nem vagy terhes, ha nem ebbe hanem pl a nők egészsége témakörbe rakod, ilyen egyszerű.
13/17 anonim válasza:
Azért mert nem mindig ugyanolyan a menzesz sem, ennyi az oka. Nem kell kombinálni.
14/17 A kérdező kommentje:
Rendben
Koszonom mindenkinek a választ
2023. jún. 11. 12:36
15/17 anonim válasza:
15 és az téged miért zavar? Egy anonim kérdésben olyanokat kérdezhet amit máshol nem mer. Nem kötelező megnézni, sem választ írni minden kérdésre.
Az más téma hogy hiába kérdezi mert nem fogjuk tudni megmondani a távolból, hogy mitől kevesebb a vérzés a szokásosnál. De még lehet hogy az orvos se fog pontos magyarázatot adni, nem lesz konkrét oka, csak így lett ebben a hónapban.
16/17 A kérdező kommentje:
Azta 15os te nagyon idióta vagy
Koszi 16os
2023. jún. 11. 19:46
17/17 A kérdező kommentje:
Jaj most látom törölték a választ nem neked szántam 15os. :)
2023. jún. 12. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!