Cytologia után vérzés ?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam nőgyógyásznál azután mondta hogy lesz ilyen rózsaszín valadek az normális akkor ott helyszínen volt is vér,de ma reggel megint van2023. jún. 9. 07:21
1/10 A kérdező kommentje:
Ja késik tesztet nem csináltam még annyit csalódtam már
Orvos vastag endometriumot látott
De akkor lehet menzesz lesz ?
2023. jún. 9. 07:22
2/10 anonim válasza:
Mivel a mintát le kell valahogy venni ezért lehet sikerült megsértenie a hámot. Előfordulhat vérzés.
3/10 A kérdező kommentje:
Akkor ez normális ?amugy nem folyamatosan jön nem sok
2023. jún. 9. 07:45
4/10 anonim válasza:
Nekem is volt már párszor, most hogy normális-e, azt nem tudom, de mindig elmúlt 1-2 napon belül. Csak megsértett ott valamit, valószínűleg.
5/10 anonim válasza:
Cytologia után előfordul még a sebből vérezgetés, normális. Illetve annak a közelében is vagy, hogy megjöjjön. Tehát több okod is van a vérzésre. Ha várnál még 1-2 napot, kiderülne, melyik volt az ok....
6/10 A kérdező kommentje:
De ez úgy jön hogy fel napig semmi aztán jön de nem sok meg inkább sötétebb
2023. jún. 10. 20:14
7/10 anonim válasza:
Az orvos mit mondott?Azt hogy lesz folyás és hogy az normális.
8/10 A kérdező kommentje:
De ennyi napig ?hol kevesebb hol több ?
Mert ez nem menzesz
2023. jún. 10. 22:29
9/10 anonim válasza:
Menj vissza az orvoshoz szerintem.
10/10 A kérdező kommentje:
Megyek szerintem szerdán
2023. jún. 11. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!