Clostit szedtem 3 napja késik Lelet lent //?
Néztek clostilszedés alatt? Tudod, hány tüsződ lett? Vagy a te dokid sem nézett rád, mint itt egyre gyakrabban olvasni lehet?
Mert jól nézel ki, ha úgy jársz, mint azok a külföldi nők, akik így lesznek többes ikerterhesek (ötösikrek és társai).
Az fantasztikus. 😯 Ki tudja, hány tüsződ volt. Mi van, ha az a "sok apró echo szegény képlet" mind petezsák?
Elképesztő milyen felelőtlen orvosok vannak!
Nekem nincs rá írva hogy fel ritkulas
Csak amit írtam az van
Mármint így van írva
Nyh.19mm.Több apró echo szegény terület
Az echoszegény terület az sötétszürke/fekete foltok az uh-n. A petezsák is pont olyan az ultrahangos képen, persze lehetnek más elváltozások is.
Akárhogy nézzük, gáz, mert nem tudni, mikor kerültek oda.
Nekem egyszer csinált a clostil 3 tüszőt, az orvos sokallotta az inszeminációhoz. Pedig engem nehezen lehetett stimulálni.
Téged pedig meg sem nézett, csak vaktában szedette veled. Miközben ha megvizsgál, és kiderül, hogy túl sok tüsző van, a normális orvos azt mondja, védekezzetek, nehogy valami brutál többes ikerterhesség legyen a vége.
Akkor lehet többes terhesség ?Nem is értettem EU-t az echo…
Amúgy mondta ha nem jönne meg 3 hét múlva menjen vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!