Csak pozi lh teszt másnapján tudtunk együtt lenni, sikerülhet ìgy is teherbe esni, vagy túl kicsi az esély?
Sajnos előtte nem tudtunk együtt lenni. Kedden volt pozitív a teszt és tegnap este tudtunk csak együtt lenni. Nyilván nem lehet tudni, hogy pont életképes volt e még a petesejt.
Tényleg az érdekelne, akinek ilyen peches időzítéssel sikerült. (És valóban nem volt több együttlét ovu előtti időben).
Nem programozott....van már egy gyermekünk és szeretnénk még egyet. De a nagyobb miatt nagyon ritkán sikerül együtt lenni, illetve a férjem külföldön is dolgozik... akkor vagyunk együtt amikor tudunk. Nem programozunk. Csak most megörültem, hogy talán az időzítés is jó volt. Nem szoktam az arcába nyomni, hogy nesze itt a pozi teszt utcu neki. Sokszor van, hogy tudom, hogy most kéne együtt lenni, de nem úgy alakul. Nő vagyok, figyelem a szervezetem, megszoktam...tudom mikor hol tartok mivel az első gyerkőcre 7 évet vártunk.
Nyilván kinden együttlét szuper, csak nem akarok ezen kattogni feleslegesen, ha esélytelen. A baba témára mindig rápörgök.. ez van... remélem kielégítettem érdeklődésed.
3-as, köszönöm
4-es, Mióta az első gyerkőcünk megszületett, nem igazán tudunk együtt lenni olyan sokat. Sokszor az is csoda, ha heti egy alkalom sikerül. Nemrég költöztünk a szobájában sem hajlandó egyedül aludni, még nem szokta meg, ráadásul mindig ő az utolsó aki elalszik :S Leütni nem üthetem, hogy na már most szexidő van XD A férjem munkája sem segít az időzítésben... így az is szuper, ha pár havonta kattoghatok rajta, hogy na most talán jókor tudtunk együtt lenni.
Ez van, majd alakul a gyerek is, ha már hajlandó lesz egyedül aludni, akkor nekünk is több időnk jut, és talán többször tudunk együtt lenni megfelelő időben is.
Azért most reménykedem, hogy hátha szerencsénk lesz :) Jó lenne olyanról olvasni, hogy hasonlóan csak a pozi lh teszt másnapján történt együttlétből is sikerrel járt valaki.
A teszt számomra így nem az időzítést szolgálja, hiszen, nem tudunk időzíteni. Csupán szeretem tudni, mikor jön meg a havim :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!