Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 napja késik, a tesztek...

5 napja késik, a tesztek egyáltalán nem erősödtek, mind nagyon halvány. Kémiai lesz?

Figyelt kérdés

Már azóta görcsölök minden nap, mióta meg kellett volna jönnie.

Több tesztet is végeztem, x nap különbségekkel is, és ugyan nagyon halvány, de mindegyiken ott a csík.

Én már elengedtem a dolgot, csak nem értem, hogy miért nem indul már be.. Volt, hogy fájd.csillt is kellett bevennem, úgy görcsöltem.

Mennyi idő míg beindulhat kb?

2023. jún. 6. 06:11
 1/6 anonim ***** válasza:
31%

Hát nekem gyanúsabb, hogy cisztád van. Kémiainál nem várt előtt halványka tesztek vannak picit erősödnek, aztán egy két nap késés után megjön a mensi is és negatív a teszt.

Ciszta okozhat halvány pozi teszteket és fájdalmat. Ha már gyógyszer is kellett...én elmennék dokihoz.

2023. jún. 6. 07:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Persze mindenképp elmegyek, csak ugye vártam, hogy megjöjjön. Nekem minden hónapban kell némi ibuprofen, mert fájni szokott amikor megjön, úgyhogy eddig nem gondoltam erre az opcióra, de persze simán benne lehet.
2023. jún. 6. 07:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kémiaiaknál másfél hét késés után kezdtem el barnázni, az tartott 5 napig, utána váltott át piros, darabos vérzésre. Mindkettőnél így volt és már a nem várt napja előtt pozitívat teszteltem.
2023. jún. 6. 07:40
 4/6 babyboom567 ***** válasza:

Ha pozitív teszted van és görcsölsz,miért nem mész dokihoz/ügyeletre/ambulanciára?

Nekem végig a terhesség alatt minden hónapban, volt mindjárt megjön érzés/enyhe görcsölés pár napig.Rendszeresen, amikor különben meg kellett volna jönnie.

2023. jún. 6. 07:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez üres petezsákos terhesség volt.

Gyenge, de látható tesztjeim voltak. Fura volt, nem erősödött.

Ide feltettem akkor, mindenki gratulált, mert pozitív.

Görcsöltem mintha meg akarna jönni.

Végül csak 7hetesen jutottam el a dokihoz, addig nem jött meg. Nekem annyira a görcs nem volt fura, mert első terhességemnél is a 12.hétig görcsöltem.

7hetesen egy 4-5 hetesnek megfelelő petezsák lett megállapítva. 1 hét múlva is akkora volt. Így 9 hetesen műtöttek

2023. jún. 6. 09:19
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen, én is úgy voltam az első terhességemnél, hogy görcsöltem az elején, és minden hónapban, amikor esedékes volt. A lányomnál már mensi előtt erős pozi volt a tesztem. Azért nem mentem orvoshoz, mert várni akartam, hátha megjön, mert volt már spontán vetélésem/kémiai terhességem, és akkor késéssel ugyan, de megjött.

Köszönöm a hozzászólásokat!

2023. jún. 6. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!