Hogyan kell értelmezni ezeket?
Javasoltátok többen hogy múlthónapban a 10es LH ovu tesztemet cseréljem egy kevésbé gyengébbre pl 20 vagy 25
Vettem 20 as teszteket is de maradt a múlthavi 10es tesztből is îgy egyszerre csináltam 2 tesztet.
Egyértelműen erős pozi az csüt volt de délelőtt 10-11 es vizelettel kb. Csatolom a pozikat!
Aznap du negatív lett.
Utána vègig nega minden nap, kivéve tegnaptól picit erősebb de elv az se pozi.
Ma csináltam az ilyen lett
A 10 es elég erős azt nem tudom eldönteni.
Most akkor mi lehet?
Köszönöm előre is !
Szép napot!
A kérdésem igazából az hogy számomra olyan mintha csüt lett volna ugye pozi a teszt, és most megint az, vagy ezt hogyan kell értelmezni vagy miért erősödik ennyire ismét?
(a zöld a 10-es)
Az is számít mennyit ittál teszt előtt, mikor voltál utoljára pisilni előtte, stb. Akkor lehet ezeket összehasonlítani, ha kb ugyanolyan körülmények között készültek.
Amúgy nekem a képek alapján a csütörtöki pozitív, a mai nem.
Privibe azt írta vki hogy most lehetett az lh leszálló ága amit elkaphattam épp és ezért erősebb ill hogy a 10es nekem túlságosan érzékeny és minél kevésbé érzékennyel jobban kitudom venni.
Ezt hogy látjátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!