Páromnál oligospermiát diagnosztizáltak és ezek lettek az eredmenyek. Mi következik most?
Csak csütörtökön rendel a doki de nagyon kiváncsi vagyok ;)
FSH 3.8 mUI/mL
LH 2.4 mUI/mL
Prolactin 168 μUI/mL
Testosteron 13.68 nmol/L
Chlamydia trachomatis - Anticorpi Ig A 2.561
Chlamydia trachomatis - Anticorpi Ig G 2.421
Koszonom a valaszokat. Es esetleg tudjatok milyen kezelessel jar ez a dolog?
Es ha mar kikezeltuk a Chlamydias problemat mit lehet tenni a jobb spermakepert?
Lehet én vagyok béna, de nem látom a spermákról szóló eredményeket. Mennyiség, abban élő sperma, azok egéazséges hányada.
Ettől függ a többi...
Ááá, én vagyok a béna :) mivel nem irtam ki a spermaképet.
4 mililiter, 2ö millió, 90% nem mobil. Morfologia: 30% normál, 70% atipikus.
Ez volt az utolso spermakép. Ezelötti pedig 45 millio volt. Insyemem már volt, persze sikertelen, akkor a lombikot javasolták. Azt meg a férjem nem akarja.
FER14, closty (orvos irta fel), aloe vera, E-vitamin, Folsav, Omega3, Koenzim Q10, Tökmagkapszula, lenkei napi vitamin (alap=8db/nap)
Az én párom ezeket együttesen kezdte el szedni, nálunk rosszabb az eredmény, de bizunk benne, hogy ez a sok minden 3 hónap alatt eredményt hoz.
A párod nem akar lombikot?
Ezt nem értem, neki tulajdonképp ugyanaz a dolga, a lombik téged fog megterhelni, nem őt! Mi az oka, hogy ő nem akarja?
Hát, ezzel nagyon-nagyon kicsi a lombik nélkül a terhesség esélye...
Hat lombik ide vagy oda, most mar tok mindegy :) kiderul a valodi oka a rossz spermakepnek.
Here visszértágulat/varicokele!!! Kov. honap elejen mar mutik is, katonak szempontjabol folosleges volt a sok vitamin-bomba es taplalekkiegeszito. De legalabb tobb energiaja van a munkahoz.
Azert mondta, hogy nem szeretne lombikot, mert ferfi letere, nehezen tudta elfogadni, hogy nem sikerul megtermekenyiteni termesztetes uton. Ferfi-hiusag!!!Mindenfelekeppen ki akarta deriteni az okat es most mar meg is lett. Dokink is azt mondta, ha mar egyszer rossz a spermakep, ott 75% tuti, hogy szervi elvaltozas van a hatterben. Es a ferfiaknal ez a leggyakoribb oka a meddosegnek. Nagyon remelem, hogy a mutet utan jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!