Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Páromnál oligospermiát diagnos...

Páromnál oligospermiát diagnosztizáltak és ezek lettek az eredmenyek. Mi következik most?

Figyelt kérdés

Csak csütörtökön rendel a doki de nagyon kiváncsi vagyok ;)

FSH 3.8 mUI/mL

LH 2.4 mUI/mL

Prolactin 168 μUI/mL

Testosteron 13.68 nmol/L

Chlamydia trachomatis - Anticorpi Ig A 2.561

Chlamydia trachomatis - Anticorpi Ig G 2.421

2010. okt. 11. 16:48
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat. Es esetleg tudjatok milyen kezelessel jar ez a dolog?

Es ha mar kikezeltuk a Chlamydias problemat mit lehet tenni a jobb spermakepert?

2010. okt. 12. 15:00
 12/20 anonim ***** válasza:

Lehet én vagyok béna, de nem látom a spermákról szóló eredményeket. Mennyiség, abban élő sperma, azok egéazséges hányada.

Ettől függ a többi...

2010. okt. 12. 15:37
 13/20 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyi spermája van. Ha nagyon kevés akkor nehezebben vagy nem esel teherbe. Ilyenkor általában inszeminációt javasolnak.
2010. okt. 12. 15:46
 14/20 A kérdező kommentje:

Ááá, én vagyok a béna :) mivel nem irtam ki a spermaképet.

4 mililiter, 2ö millió, 90% nem mobil. Morfologia: 30% normál, 70% atipikus.

Ez volt az utolso spermakép. Ezelötti pedig 45 millio volt. Insyemem már volt, persze sikertelen, akkor a lombikot javasolták. Azt meg a férjem nem akarja.

2010. okt. 12. 18:34
 15/20 A kérdező kommentje:
2ö millió = 20 millio
2010. okt. 12. 18:35
 16/20 Gabócza válasza:

FER14, closty (orvos irta fel), aloe vera, E-vitamin, Folsav, Omega3, Koenzim Q10, Tökmagkapszula, lenkei napi vitamin (alap=8db/nap)

Az én párom ezeket együttesen kezdte el szedni, nálunk rosszabb az eredmény, de bizunk benne, hogy ez a sok minden 3 hónap alatt eredményt hoz.

2010. okt. 14. 11:09
 17/20 anonim ***** válasza:
hát kedves kérdező: a 20 millióból a 90%nem mozog. Nem is leszel terhes még inszemmel sem. ez csak lombik.
2010. okt. 14. 11:39
 18/20 anonim ***** válasza:
Most az 1 ml-ben van 20 millió vagy a 4 ml-ben összesen? Végül is mindegy mert ha nem mozog 90 %-a gyakorlatilag tényleg semmi esély.
2010. okt. 14. 15:40
 19/20 anonim ***** válasza:

A párod nem akar lombikot?

Ezt nem értem, neki tulajdonképp ugyanaz a dolga, a lombik téged fog megterhelni, nem őt! Mi az oka, hogy ő nem akarja?

Hát, ezzel nagyon-nagyon kicsi a lombik nélkül a terhesség esélye...

2010. okt. 14. 17:06
 20/20 A kérdező kommentje:

Hat lombik ide vagy oda, most mar tok mindegy :) kiderul a valodi oka a rossz spermakepnek.

Here visszértágulat/varicokele!!! Kov. honap elejen mar mutik is, katonak szempontjabol folosleges volt a sok vitamin-bomba es taplalekkiegeszito. De legalabb tobb energiaja van a munkahoz.

Azert mondta, hogy nem szeretne lombikot, mert ferfi letere, nehezen tudta elfogadni, hogy nem sikerul megtermekenyiteni termesztetes uton. Ferfi-hiusag!!!Mindenfelekeppen ki akarta deriteni az okat es most mar meg is lett. Dokink is azt mondta, ha mar egyszer rossz a spermakep, ott 75% tuti, hogy szervi elvaltozas van a hatterben. Es a ferfiaknal ez a leggyakoribb oka a meddosegnek. Nagyon remelem, hogy a mutet utan jobb lesz.

2010. okt. 15. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!