Hormonvizsgálat 3. Napon, így hogyan?
Tegnap piros élénk pecsételes volt, ma is elég élénk színű, és nagyon kevés vér jön, általában a menstruáció első 2 napjában 3 óránként elázik egy tampon, most meg kb mindegyik alig rózsaszínes, szinte üres.
A vért a ciklus 3.napjan kell levenni, most a tegnapi szinte semmitől számoljam vagy várjak mikor már tényleg vérzek és onnan?
Nem volt barna egyáltalán, élénk piros, nagyon kevés.
A tamponra írtam hogy nem olyan elázott sötét mint szokott, hanem a kis mennyiség miatt inkább csak rózsaszínes, de a wc papíron élénk piros folt van.
Szóval holnap kéne mennem a vérvételre, igaz?
Nem 1 napon fog múlni, az orvosok is különböznek, hogy ki hogy számolná, de abban megegyeznek, hogy +/1 nap még mindenképpen belefér (nekem a 21.esett hosszú ünnepre, így totál nem akkor volt, de az se érdekelt senkit.)
Én holnap mennék, kivéve, ha a tegnapi élénk vörös vérzés csak a délutáni vagy esti órákban kezdődött, akkor 1nappal később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!