Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Párommal menstruációm 6. napján voltunk együtt. Kb rá egy hétre volt ovulációm. Lehet, hogy érintkeztem előváladékkal,de párom óvszerben ment el. Most három napja késik a következő mensesem. Mielőtt meg kellett volna jönnie egy nappal csináltam egy tesztet,(21 nappal aktus után) de sajnos nem reggeli vizeletből. Ez negatív lett, gondoltam ennyi idő után már kimutatná későbbi pisiből is. Most viszont 3 napja késik. PMS tüneteim voltak/vannak. A melleim érzéknyek ovu óta, pattanásaim voltak de mostanra teljesen elmúltak, pedig nálam ez szokott a legdurvább mensi előjel lenni. Még jellemző a hasmenés, viszketés, álmatlanság, derékfájás, gyorsan zsírosodó haj. Ezek viszont stimmelnek. Alhasi görcseim is szoktak lenni, vagy legalább szurkálás, most ezek sincsenek. Illetve már egy jó másfél hete nőni látom a pocakom, de szerintem ha nőt volna akkor már bőven pozitív lett volna a délutáni teszt is, nem? Holnap csinálok mêg egy tesztet, ez lesz a 29. napon. Szerintetek? Van esély a terhességre?

2023. máj. 29. 08:36
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Nem nem vagy terhes, és mire elkezdene nőni az a bizonyos pocak lennél vagy 16-20 hetes…..🤦🏽‍♀️
2023. máj. 29. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!