Nem lehetek terhes ugye?
50% az esélye, vagy igen, vagy nem.
Ne tőlünk kérdezd ezt, persze jó lenne megnyugtatni stb, DE ha parázol, vagy más okból is késhet pár napot a mensid.
2 hét múlva csinálj tesztet, ha addigra sem jön meg.
Hat igen megnyugtatni kene😅
Igazabol az ovum utani 5. Napon tortent ugyhogy nagy valoszinisege nem lehet. Ha nem tevedek ugye?
Belefujtam nem volt szakadt csak az emlekeim kicsit rosszak. Parom momdta, hogy valami feher valadek jott ki a hulyevejembol szeretkezes kozbe, es megnezdte, de a gumi ep volt. Ez lehet valami ilyen orgazmus fele?
Nem, nem unatkozom.
Vegyük át a dolgokat.Tehát Hányingered van meg fáj a hasad.Az bármitől lehet.Hányinger 3 hetes terhesen jelentkezhet. 5 napja szeretkeztél ami azt jelenti hogy jóval ovuláció után, ergó ha nincs ovuláció , nincs teherbeesés.Gumival tettétek.Nem értem mire a para úgy hogy mégcsak nem is késik.Hány éves vagy?
1es ne kommentelj légyszi ha nem vagy tisztában a női testtel.
Koszi a hosszabb ertelmes valaszt
Gimi masodikas vagyok
Most mar elotte es utana is megnezem a biztonsag kedveert. Mert vannak olyanok akik abban lelik oromuket, hogy a dm-ben gumit lukaszgatnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!