Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clearblue vagy x-epil?

Clearblue vagy x-epil?

Figyelt kérdés
Délelőtt csináltam egy clearblue tesztet ami egyértelműen pozitív viszont a délutáni x-epil teljesen hómező. Mind a kettő 25-ős erősségű. Ilyenkor szerintetek mi a helyzet?

2023. máj. 24. 21:50
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Az xepil egy sz*r, de a cb-n is láttam már száradási csíkot…szóval😅 rakj fel képet
2023. máj. 24. 21:56
 2/10 anonim ***** válasza:
97%

Az, hogy delután nem volt elég koncentrált a pisi.

De ha délelőtt pozitív volt, mi a tosznak teszteltél délután is???

2023. máj. 24. 21:57
 3/10 A kérdező kommentje:

[link]

Pusztán abból a célból mert 4 éve várunk rá 🙂

2023. máj. 24. 22:03
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
Késik már? Látom amire gondolsz, de nagyon halvány :/ milyen színű mert így szürkének tűnik
2023. máj. 24. 23:04
 5/10 anonim ***** válasza:
Mindenképp clearblue ha nem késik még. Valóban vékony a csík. Predictorral próbáld meg. Ha van valami, az mutatni fogja.Sok sikert :)
2023. máj. 25. 06:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem fura, ha két teszt nem mutatja ugyan azt. Mikor terhes lettem az összes teszten derengett a tesztcsík. Közel 7 év után reflexből 3 félét csináltam, 10-es facelle, 25-ös x-epil meg még egy 25-ös valami dm-es teszt. Engem pont az nyugtatott meg, hogy az x-epilen is látszott, pedig 10. Dpo volt.

Mondjuk tény, hogy mostanában furák az x-epilek, én még gyorsan csinálnék egy 10-es predit vagy facellet. Ha a 25-ös cb-n az pozitív csík, akkor egy 10-esnek szép pozinak kell lennie. Nem kell reggelre várni sem a folyadékkal vacakolni. Ha az is negatív lenne, akkor a cb-nem volt pozi.

Lehet valóban nem volt elég koncentrált a pisid, de mint írtam nekem még jócskán késés előtt is pozik lettek a tesztek és gyakorlatilag az első teszt után rohantam venni még 2 darabot, és nem vártam órákat új pisire.

Drukkolok, hogy nálad tényleg csak ennyi legyen a ludas, csak fura, mert a cb-n ahhoz meg túl látványos a második csík, hogy már befolyásolja a koncentráltság.

2023. máj. 25. 06:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Vegyél egy predictor earlyt ha ez + akkot azon egyértelmű
2023. máj. 25. 09:42
 8/10 A kérdező kommentje:
Rendszertelen a menstruációm. Azonnal kijött rajta a kék csík szóval nem értem, elméletben egy erősségű a kettő
2023. máj. 25. 13:02
 9/10 anonim ***** válasza:
49%
Szia!:) Mi lett a vége kedves kérdező?:)
2023. jún. 5. 19:57
 10/10 A kérdező kommentje:
Hibás volt a clearblue sajnos. Köszönöm szépen mindenkinek aki válaszolt ❤️
2023. jún. 6. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!