Barátommal lefeküdtem, gumi nélkül csak kb 10 perc volt az egész, nem ment el bennem, mennyi esély van rá, hogy terhes vagyok?
Okos vagy nagyon (érezd az iróniát)hogy ráadásul pont a menses ciklus félidejében kockázatattál.
sztem is menj esemény utániért. arra van eszed, hogy szexelj, de a következményekre nem gondolsz?
elcseszett egy generáció vagytok ti.
Terhes az nem lehet, aki nem él szexuális életet, magyarul igen, lehetsz terhes, ha már eldöntötted hogy nem akarod a 72 órásat, akkor fölöslegesen kérdeztél, imádkozz, hogy ne legyen "baj", csak nehogy azok irigyeljenek, akik évek óra próbálkoznak a babával, neked meg egy ilyen felelőtlenség maitt abortuszra kell menned.
Dönts okosan.
Szerinted mi a jobb, egy 72 órás tabi vagy egy abortusz?Csak a példa kedvéért: a 72 órás tabi jól felborítja a hormonháztartásodat, de egy abortusz után lehet, hogy soha többé nem lehet gyereked!Szerinted melyik a rosszabb???
Mellesleg anyagiakban: egy tabletta kb. 5000 Ft, míg egy abortusz 25 000 FT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!