Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor szóljak a dokinak ?

Mikor szóljak a dokinak ?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Ma csináltam délután egy predictor tesztet ami pozitív lett és szombaton lenne a nem várt. Tudom lehet ez még kémiai is. Szedtem petesejt serkentőt és valószínű h 9-10 lehetett az ovulacio (uh kovetés) . Mondta a doki hogy ha pozitív a teszt akkor ir ki progeszteront mivel decemberben volt egy vetelesem . Várjam meg vele a hétfőt vagy már szóljak neki ? Nem tudom h ilyenkor uh-n ha látnak valamit akkor szoktak ki írni,vagy már a tesztnel ?
2023. máj. 22. 17:23
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Hétfő van...A pozitív tesztnél kiírják. Holnap hívd fel.
2023. máj. 22. 17:44
 2/5 anonim válasza:
100%

Szerintem, ha kétségeid vannak beszélj az orvosoddal és ő biztos megmondja neked, hogy a nemvárt napját várd e meg vagy sem. Első vetélés után adják,úgytudom, hogy nem kell hozza uh, mivel lehet h az csak hetekkel később tudja igazolni az élő terhesség tényét, de vérből néznek egy hcg szintet, hogy valóban normális mértékben emelkedik e.

Szorítok neked, hogy minden rendben legyen!

2023. máj. 22. 17:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Van aki peteéréstől szedi a progeszteront.
2023. máj. 22. 19:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Jövő hét hétfőre gondoltam 😅de holnap felhivom . Köszönöm szépen a válaszaitokat 😊
2023. máj. 22. 19:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen ciklusnál ovulációtól kellett már a progeszteron.
2023. máj. 22. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!