Mikor szóljak a dokinak ?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Ma csináltam délután egy predictor tesztet ami pozitív lett és szombaton lenne a nem várt. Tudom lehet ez még kémiai is. Szedtem petesejt serkentőt és valószínű h 9-10 lehetett az ovulacio (uh kovetés) . Mondta a doki hogy ha pozitív a teszt akkor ir ki progeszteront mivel decemberben volt egy vetelesem . Várjam meg vele a hétfőt vagy már szóljak neki ? Nem tudom h ilyenkor uh-n ha látnak valamit akkor szoktak ki írni,vagy már a tesztnel ?2023. máj. 22. 17:23
1/5 anonim válasza:
Hétfő van...A pozitív tesztnél kiírják. Holnap hívd fel.
2/5 anonim válasza:
Szerintem, ha kétségeid vannak beszélj az orvosoddal és ő biztos megmondja neked, hogy a nemvárt napját várd e meg vagy sem. Első vetélés után adják,úgytudom, hogy nem kell hozza uh, mivel lehet h az csak hetekkel később tudja igazolni az élő terhesség tényét, de vérből néznek egy hcg szintet, hogy valóban normális mértékben emelkedik e.
Szorítok neked, hogy minden rendben legyen!
3/5 anonim válasza:
Van aki peteéréstől szedi a progeszteront.
4/5 A kérdező kommentje:
Jövő hét hétfőre gondoltam 😅de holnap felhivom . Köszönöm szépen a válaszaitokat 😊
2023. máj. 22. 19:44
5/5 anonim válasza:
Nekem ilyen ciklusnál ovulációtól kellett már a progeszteron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!