Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barátom spermás kézzel megujja...

Barátom spermás kézzel megujjazott?

Figyelt kérdés
Többször össze bújtunk párommal. Mielőtt betette mindig megtörölte magának. De miután elment rám, a kezét "amivel befejezte" már nem törölte meg. Szóval valamennyi minimális tuti került belém szerinte is. Még 3 nap múlva leszek a ciklusom közepén. Szerintetek van rá esély hogy terhes legyek így?
2023. máj. 14. 14:57
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Eseményutániért? Mintha csak azt úgy osztogatnák random a patikában. Azt csak vényre adják ki. Na meg nem terhelném a szervezetem, ha nem túl nagy az esély. Ezért is kérdeztem. Azt olvastam, hogy aki jó időben próbálkozik, mert gyereket akarnak, egy ciklusban 20% az esély hogy gyerek lesz. Nekem akkor mennyi így? Gondolom kevesebb. 5-10%?
2023. máj. 14. 20:53
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
A kezétől nem leszel terhes, de ha gumi nélkül berakta a farkát, akkor lehetsz terhes (vagy nemibeteg is.) Az, hogy kevés volt az esélye, nem igazán vigasztal senkit mikor pozitív lesz a teszt. Ennek ellenére nem vennék be esemény utánit, hanem megkockáztatnám az esetleges abortuszt. Viszont a jövőben nem szexelnék gumi nélkül.
2023. máj. 14. 21:04
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Aki nem akar, annak 50% az esélye.
2023. máj. 14. 21:04
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen hülyéknek 100% hogy összejön a terhesség, a törölt farok miatt... letörölni édes kevés
2023. máj. 15. 06:02
 15/22 A kérdező kommentje:
Mikor csináljak szerintetek terhességi tesztet? Elég akkor ha nem jön meg?
2023. máj. 20. 18:15
 16/22 anonim ***** válasza:
Ha óvszer nelkül szexeltetek,megha nem is élvezett beléd, az elővaladékban van spermium, amitől teherbe lehet esni. Ha csak az ujjazás része történt meg, és nem szexeltetek gumi nélkül, akkor 0%. Szóval ezt te tudod. Volt e benned gumi nélkül, vagy nem? Au ujjazás miatt nem aggódnék.
2023. máj. 20. 21:47
 17/22 anonim ***** válasza:
Ha mégis késne, csinálhatsz tesztet, hogy megnyugodj..
2023. máj. 20. 21:48
 18/22 anonim ***** válasza:

Barátom spermás kézzel megujjazott.

Miért???

Gyereket akartok? Vagy mi volt a terv?

2023. máj. 20. 22:08
 19/22 A kérdező kommentje:
Felelőtlenek voltunk.
2023. máj. 21. 09:45
 20/22 anonim válasza:
Kérdező mi a helyzet veled?
2023. jún. 12. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!