Elvileg 2 napom van a nemvárt menstruációig. Terhes lehetek?
Ha valóban ott jársz, ahhol gondolod, akkor sajnos nem vagy terhes. Ez a reszt szép stínes pozi esetén.
Ez egy szürkés csík...nekem is szokott ilyen lenni, ebből egyből tudom, hogy nincs baba.
Én meg annyira nem szerettem volna sosem, aztán sikerült többször, fura az élet 🫣
Én látom amit Te látsz.
Tesztelj 2 nap múlva újra, akkor erősebbnek kell már lennie.
ez egy egyertelmuen negativ teszt
es jo indulatbol mondom, szulesznokent, tudom hogy amikor valaki nagyon nagyon szeretne babat, tukon ulve varja es kepes 30tesztet csinalni egy nap hogy biztos legyen
DE
sajnos egy no elete soran nagyon nagyon sokszor elvetel 70%ban, csak ezt nem tudjuk, mert siman megjon a mensi es ezzel el is tunt a fejlodesnek indulo kis csoda
illetve ha ezek a tesztek pozitivak, es megjon a menstruacio az jobban fog fajni.
Tovabba az orvos sem latja UH-n a 6 hetnel korabbi magzatot
en nagyon nagy butasagnak tartom aki kitalata ezt a tesztet, az anya elkezd sresszelni hogy most terhes nem terhes, az orvos még nem lat semmit, es csak meg konnyebben elmegy a kisbaba egy ilyen szituacioban
szoval megertem es tudom mennyire nehez varni, de ez a legjobb amit tehet egy no ilyenkor, ha kesik a menstruacio, varj 4-5 napot, es csinalj tesztet, addig meg csak felesleges stresszforras
nagyon szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!