16 dpo negatív teszt, menszesz nincs. Lehet még Terhesség?
Figyelt kérdés
Egy hete alhasi görcsök, mintha meg akarna jönni.
Volt már így valaki akinek baba lett belőle?
2023. máj. 12. 08:21
1/16 anonim válasza:
16 dpon ha negatív akkor nem vagy terhes. Biztos 16,nem lehet hogy csak 1 hete volt az ovud?
2/16 anonim válasza:
Valószínűleg már kimutatná egy kevésbé érzékeny teszt is. :(
3/16 anonim válasza:
Én voltam, azzal a különbséggel, hogy nekem + volt a tesztem. Sajnos, alhasi görcsnek még kb.1000oka lehet.
4/16 A kérdező kommentje:
1 nem
2023. máj. 12. 09:25
5/16 A kérdező kommentje:
3 pont az a teszt a lényeg.....
2023. máj. 12. 09:27
6/16 anonim válasza:
Lehet nem vagyunk robotok, de ovu után fix időre jön a mensi.
Ha nem tudod mikor van ovud, azt se tudhatod hol tartasz, késik e már.
Ha lh tesztet használsz és 16. dpo-n se mensi, se pozi teszt, akkor nem történt meg az ovu (az lh csúcs nem garantálja a tüszőrepedés sikerességét).
A mai tesztek legkésőbb a nem várt napján minimum halvány pozik lesznek. Tehát én a terhességet kizárnám.
7/16 A kérdező kommentje:
6- és ezzel mit tudok csinálni? hogy legközelebb legyen tüszőrepedés
2023. máj. 12. 09:32
8/16 anonim válasza:
Alapvetően semmit. Orvosi vizsgálatok, és ha bizonyított, hogy rendszeresen nem repedsz, akkor írnak fel tüszőrepit, de mivel ezzel még nem volt dolgom, nem tudok pontos infóval szolgálni. Keress egy jó nőgyógyászt és az majd segít.
9/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget. még bízok a babában
2023. máj. 12. 10:54
10/16 anonim válasza:
Ha 2 nap múlva se jön meg csinálj még 1 tesztet. Ha az is negatív, menj el dokihoz. Mióta próbálkoztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!