Mit éreztél embrió beültetés után? Mikor görcsöltél, mikor szúrt a hasad, stb?
Szia!
Nekem az első nem sikerült akkor szurkált a hasam!
A második sikerült, de akkor semmit nem éreztem nem fájt sehol a beülti után a 12. napon délben pozitív lett a teszt.Azóta már itt van velem 5 hónapos kisfiam!
Nagyon sok sikert kívánok!
Köszönöm a választ és a bíztatást!
A beültetés napján még semmit nem éreztem, a következő 2 napon görcsöltem (a derekamban szoktam érezni), de már múlik, reménykedem. (hogy nem halt el)
Nekünk a 3. beültetés sikerült.Mindhárom beültetés kb. egyformán zajlott, annyi különbséggel, hogy a 3. sikeres beültetésnél a mellfájdalom/mellfeszülés nem enyhült az idő előrehaladtával, hanem egyre erősebb lett! Az első 2 beültetésnél pedig egyre alábbhagyott ez a tünet, beültetés után 2 héttel már csak épphogy érzékenyek voltak.
A 3. beültetésnél viszont a melleim majdnem leszakadtak.
Nem szabad feladni akkor sem ha véletlenül nem sikerül, azt hittem nekünk már sosem fog és most itt rúgdos a kislányunk a hasamban:)
Sok sikert
23 hetes lombikos kismami
Szia! Én ma vagyok a beültetés utánni 3.napon. Szombaton kaptam vissza picurit,akik remélem velünk is maradnak. nekem ez az első lombikom.Az idén volt egy méhenkívüli és tavaly volt egy vetéléssel végződő terhességem. Semmi különöset nem érzek,az előzőekhez képest annyival másabbat, hogy a melleim oldalt érzékenyebbek, nem úgy fáj mint eddig. Néha érzem a pocim,olyan morgó érzésem van.Eddig pihentem szinte folyamatosan, de ma már picit többet fenn leszek és sétálgatok. Jobban érzem magam, ha kicsit kimozdulhatok az ágyból.
Szorítok neked, hogy sikerüljön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!