Peteérésem és ovuláció gondolom hogy van és volt mert félidös kis barnázás sűrűn előfordult ahogy emlékszem, és a menstruációm is erős. Van értelme tesztelnem?
Igazán azt lenne jó tudni, hogy kb mikor lehetett a peteérésed, mert ha azóta már eltelt legalább 10-11 nap, akkor elvileg kimutatja a teszt.
Most a 33-ik napon vagy, ami azt jelenti, hogy ha hogy ha a 23-ik napon vagy attól korábban volt peteérésed, elméletileg már pozitív lesz. De ha később, akkor negatív még akkor is, ha terhes vagy. Amúgy az állandóan aludnék érzés nem hiszem, hogy a télnek köszönhető.....
Én 15 hetes vagyok, kb a 10-ik hétig 8-nál tovább nem bírtam fennmaradni, és délután is aludtam a nagyfiammal minden nap.
Szia, köszönöm a válaszod! Nem nagyon tudom mikor lehetett csak egy két félidős barnázást annó feljegyeztem amikor még nem tudtam hogy micsoda, és azok 14-17 nap körül voltak. Ezért gondolom hogy akkor nekem akörül lehet.
Mindenképpen reggeli vizelettel kellene csinálnom ugye?
A reggeli első pisiből tesztelj!
Ilyen korai terhességet az mutat ki rendesen...
Drukk++++++
első válaszoló vagyok.
Teszt reggel? mi volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!