Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Dr. Lázár Gábor nőgyógyászról...

Dr. Lázár Gábor nőgyógyászról szeretnék infókat kérni járt már nála valaki, tapasztalat?

Figyelt kérdés
Valaki járt Lázár Gábor doktorúrnál?Milyen szakember?Januárban akarunk elmenni hozzá mert nem jön össze a baba:-((( Őt ajánlották csak jót hallottam róla!
2008. dec. 29. 16:18
1 2
 11/17 anonim válasza:
Barátnőm járt hozzá, de az utóbbi időben mindent elbagatelizál.A nagy és pontos magyarázatai nagyon jók lennének ha közben nem csak a saját "műsorára " figyelne hanem a babára is!
2010. febr. 28. 18:58
 12/17 anonim válasza:
A barátnőm Dr Lázárhoz járt de azt mondja, hogy magánéleti zűrjei vannak és ettől szét van esve.Ciki volt, hogy vizsgálat közben ásítozott-egyszer mert ügyelt, egyszer meg a válása miatt.A baj az, hogy 17000 Ft-ért a barátnőmet ez nem érdekelte és nem tudta sajnálni, úgyhogy most nyugodt magánéletű Gajdos Edithez jár és nagyon meg van vele elégedve.
2010. márc. 6. 22:54
 13/17 anonim válasza:
Sziasztok, kb.14 éve járok dr. Lázár Gáborhoz és nagyon megbízhatónak tartom, emberséges, mindenkinek csak ajánlani tudom. A pénz pedig...mindenki pénzből él sztem. Tudja a nevem, pedig nem fizetek semmivel sem többet mint más. Mindig türelmes. Sokaknak ajánlottam már. :) Vik
2011. jan. 11. 10:01
 14/17 anonim válasza:

Sziasztok!

átolvastam a véleményeket Lázár doktor úrról és nekem úgy tűnik, hogy valaki szándékosan le akarja járatni.

Nekem jó tapasztalatim vannak vele kapcsolatban, én nem baba miatt járok hozzá, hanem mert évek óta fennálló alhasi fájdalmaim vannak, idestova 2 éve fogyasztom a nőgyógyászokat és mindenhol hülyének néztek, és elküldtek azzal, hogy inkább szüljek gyereket. Ő volt az első orvos aki komolyan vett!!!! Figyel arra, hogy miket érzek, milyen tüneteim vannak és jár az agya a megoldáson, és ez biztos, mert mikor beszélek az asszisztensével (Évi) akkor mindig leesik az álam, hogy ő is mindenről tud azaz mikor én már nem vagyok ott akkor is beszélnek rólam a megoldást kutatva a nyomoromra.

Én bírom a stílusát is, tényleg laza, hozzám mindig kedves, a magánrendelésére is sokan járnak, így bizonyára mások is jó orvosnak találják.

A legfontosabb dolgot a végére hagytam, van egy relatív új betegség vulvar vestibulitis a neve, mikor szóba hoztam neki, hogy erős a gyanúm, hogy nekem ilyen van a sok antibiotikum és gombaölő szedése miatt (hólyaghurut miatt kellett szednem, majd másfél évig urológus felírásával) akkor nem küldött el a francba, hogy ne okoskodjak itt és ő az orvos hanem vette a fáradtságot és utánanézett. Ez a betegség egyébként gyógyíthatatlan de különböző kezelésekkel sokat lehet javítani rajta, sajnos mindenkinek más és más módszer használ.

Szóval én csak ajánlani tudom mindenkinek de pláne azoknak akik több orvosban csalódtak már!

ui: bemásolom a másik 2 kérdéshez is a véleményem, ne lepődjön meg senki:)

2011. nov. 11. 21:29
 15/17 Csalódott személy válasza:

Én csak a Tegnap reggeli esetemre tudok hivatkozni!

26éves vagyok könnyen teherbe esek, 4spontán vetélésem volt 8-11hetes kor között! Tegnap reggel arra keltem,hogy nagyon görcsölök, most vagyok 11hetes, kimentem a mosdóba és azzal a lendülettel elöntött a vér! Bementünk a férjemmel a Szent István kórházba, ahol közölték úgy hogy bokáig véres voltam, a terhes patológián, hogy kb 45perc mire felveszik az adataimat, mert épp reggeliznek. Addig üljek le, és várjak.

Ekkor már a férjem teljesen ki volt borulva,hogy ezeknek semmi nem számít! Akkor jött be Dr Lázár Gábor, és ő egyből kiakadt,hogy senki nem nézett még meg!

Kaptam vérzéscsillapítókat a doktor úrtól, és látva a kórelőzményeimet, és a 4 előző vetélést, teljesen ingyen elvállalta, hogy a továbbiakban figyel rám és a picire is, illetve a szülést is ingyen felajánlotta! Én ezért nem gondolom,hogy annyira anyagias lenne!

Ha ő nem lett volna bent, szerintem a babám nem élte volna túl!

2013. jan. 11. 12:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem is abszolút pozitív a véleményem róla!!! 2009ben terhességem 6. hetében görcsöléssel kerültem a kórházba. Senki sem foglalkozott velem, pedig olyan erősek voltak h ülni állni nem tudtam, görcsben rázkódtam 4. napja, amikor vasárnapi váltásban ő jött be és nem értette mi történik velem, miért nem nézett meg senki, 4 nap alatt még vért sem vettek... Szóval ő intézkedett és azonnal sürgősségi műtétet végzett rajtam. Nagyon hálás vagyok neki és mindenkinem tiszta szívből ajánlom! De a kórház és a dolgozók nagy többsége semmibe vesz, én biztos nem mennék oda többet.
2013. márc. 26. 09:41
 17/17 anonim ***** válasza:
Utolsó - méhen kívüli volt?
2015. márc. 22. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!