Fogamzásgátló abbahagyasa utan nehezebb vagy konnyebb teherbe esni?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 30. 15:49
1/9 anonim válasza:
Én decemberben hagytam abba és azóta még nem sikerült. Kb 1 hónap alatt visszaállt a ciklusom és van peteérésem is, de eddig még nem sikerült :/
2/9 anonim válasza:
Nálam is ez a helyzet. A fiam elsőre sikerült, előtte nem szedtem fogamzásgátlót. Most 3 hónapja hagytam abba, ebben a hónapban már volt peteérésem is, de nem sikerült.
3/9 anonim válasza:
Nekem 6 hónap után sikerült teherbe esnem.
4/9 anonim válasza:
Nekem mind a 2x első hónapban összejött utána
6/9 anonim válasza:
Én is decemberben tettem le és még nem jött össze. Remélem lassan sikerül!
7/9 anonim válasza:
Szervezet függő... ismerősöm elhagyta a gyógyszert és azonnal terhes maradt...csupán valamikor jó későn lett ovuja, mert 54. napon lett először pozi a tesztje. Szóval nehezen indult be a ciklusa, mégis elsőre sikerült... Van akinek meg hónapok. Sajnos ezt nem lehet előre tudni.
8/9 anonim válasza:
Nekem egy evig nem jott meg abbahagyas utan.
9/9 anonim válasza:
nem függ tőle. 1 hét alatt kiürül a szervezetből. Én mikor abba hagytam elmentem a nőgyógyászhoz megvizsgáltatni magam hogy rendben vagyok e baba tervezéshez és ezt is megkérdeztem. Ettől függetlenül nekünk a 4.-ik hónapban jött össze a babóca :) de nem a fogamzásgátló miatt! lehet hamarabb is össze jön ha nem éppen költözésben vagyunk és munkahely váltáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!