Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Két napja késik, lehet terhesség?

Két napja késik, lehet terhesség?

Figyelt kérdés
Második próbálkozós hónapunk, most kezdtem el ovulációs tesztelgetni és hőmérőzni is. A testhőmmel 35.3-ról indultam, most reggelente 36 feletti értékeket mértem. Az ovu teszt kétszer lett halvány pozitív, a termékeny időszakban minden második nap együtt voltunk. Aztán elkaptam valami pár napos lázas vírust, nem tudom ez befolyásolhat-e bármit. A menzeszem rendszeres, 1-2 nap kora vagy késés szokott lenni. A derekam és a fejem néha fájdogál, jobb oldalt éreztem szurkálást, most viszont semmi. Szokásos mennyiségű fehéres folyás, menzesznek semmi nyoma. Ha nem jön meg, jövő héten tesztelek, de addig is hátha tudtok valami bíztatót írni :)

2023. ápr. 30. 14:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Késhet a terhesség miatt is de sajnos a betegség miatt is.

Ha már megkellene jönnie akkor a teszt kimutatja ha babás vagy! Sok sikert!!

2023. ápr. 30. 14:46
 2/10 anonim ***** válasza:
80%

De most 2 nap késés után miért a gyakorira írsz ki kérdést ahelyett, hogy csinálnál egy tesztet és megtudnád, terhes vagy-e????

Én nem hiszem el, hogy ennyi ésszel komolyan gyereket akartok vállalni.

2023. ápr. 30. 16:09
 3/10 A kérdező kommentje:

Első: Köszönöm, én is attól tartok, hogy csak a betegség miatt késik..

Második: Olvasd végig , csak jövő héten tudok tesztet venni, addig is a tapasztalatokra vagyok kíváncsi, hátha valaki volt már így. Nem nőgyógyászati vizsgálatra jöttem, oda két hét múlva kaptam időpontot, de remélem, kiventilláltál minden stresszt magadból ezzel a haszontalan válasszal :)

2023. ápr. 30. 16:15
 4/10 anonim ***** válasza:
73%

Próbálkoztok, de teszt az nincs otthon, és a közelben egy gyógyszertár sem volt nyitva, nyilván.

Várjál, mindjárt hozom a varázsgömbömet, és beléd nézek, hiszen így a távolból biztos meg fogom tudni mondani, terhes vagy-e.

2023. ápr. 30. 16:22
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, terhes vagyok-e hanem lehetséges-e pl. voltak-e valakinek hasonló tünetei. Nem értem, miért kéne gyógyszertárba rohannom tesztért (messze lakom a várostól), amikor jövő héten tudok venni. Volt tesztem, de azt elhasználtam nem várt előtt egy nappal és negatív lett.
2023. ápr. 30. 16:26
 6/10 anonim ***** válasza:

Késik két napja, és akkor neked kérdés még az, lehetsêges-e, hogy terhes vagy?

Na, erről beszélek. Hogy nem is érted, miért abszurd ez a kérdés.

De várjál, hadd segítsek, ha fel voltál mentve biológiából: igen, lehetséges, hogy terhes vagy, amennyiben védekezés nélkül szexeltél és már 2 napja meg kellett volna jönnie.

Durva, mi?

2023. ápr. 30. 18:08
 7/10 A kérdező kommentje:
Hogy lehetsz ennyire rosszindulatú? Miért kell azért bejelentkezned és írogatnod egy fórumra, hogy reménykedő vadidegeneket bánts? Miért ragadsz ki szavakat a kontextusból? Milyen feszültséget vezetsz le ilyenkor? Nem lehetett gyereked? A főnököd vagy a férjed törli beléd így a lábát? Ezek költői kérdések, de javaslom tedd fel néha magadnak.
2023. ápr. 30. 18:46
 8/10 anonim ***** válasza:
75%

Van gyerekem és klassz férjem, köszi ;) de sajnos felbosszant az, hogy milyen buta emberek szaporodnak, mert sajnálom a gyerekeiket.

Gondold el, ha olyan szülője van, aki az se tudja, hogy terhes lehet, ha 2 napja késik, milyen érte lesz...?

A butaságot így kell kezelni, ez az igazság. Ne hisztizz, hanem nézz magadba és változtass.

2023. ápr. 30. 18:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Istenem de gonoszak vagytok
2023. ápr. 30. 22:03
 10/10 anonim ***** válasza:

Voltam, de nekem + ovutesztem volt, nem halvány pozitív, mert olyan nem létezik. A halvány, az negatív.

A hőd meg elég alacsony pajzsmirigy problémát jelezHET. Persze, ha nem hónaljban méred, mert az nem érvényes. Hüvelyben, vagy nyelv alatt kell.

2023. ápr. 30. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!