Két napja késik, lehet terhesség?
Késhet a terhesség miatt is de sajnos a betegség miatt is.
Ha már megkellene jönnie akkor a teszt kimutatja ha babás vagy! Sok sikert!!
De most 2 nap késés után miért a gyakorira írsz ki kérdést ahelyett, hogy csinálnál egy tesztet és megtudnád, terhes vagy-e????
Én nem hiszem el, hogy ennyi ésszel komolyan gyereket akartok vállalni.
Első: Köszönöm, én is attól tartok, hogy csak a betegség miatt késik..
Második: Olvasd végig , csak jövő héten tudok tesztet venni, addig is a tapasztalatokra vagyok kíváncsi, hátha valaki volt már így. Nem nőgyógyászati vizsgálatra jöttem, oda két hét múlva kaptam időpontot, de remélem, kiventilláltál minden stresszt magadból ezzel a haszontalan válasszal :)
Próbálkoztok, de teszt az nincs otthon, és a közelben egy gyógyszertár sem volt nyitva, nyilván.
Várjál, mindjárt hozom a varázsgömbömet, és beléd nézek, hiszen így a távolból biztos meg fogom tudni mondani, terhes vagy-e.
Késik két napja, és akkor neked kérdés még az, lehetsêges-e, hogy terhes vagy?
Na, erről beszélek. Hogy nem is érted, miért abszurd ez a kérdés.
De várjál, hadd segítsek, ha fel voltál mentve biológiából: igen, lehetséges, hogy terhes vagy, amennyiben védekezés nélkül szexeltél és már 2 napja meg kellett volna jönnie.
Durva, mi?
Van gyerekem és klassz férjem, köszi ;) de sajnos felbosszant az, hogy milyen buta emberek szaporodnak, mert sajnálom a gyerekeiket.
Gondold el, ha olyan szülője van, aki az se tudja, hogy terhes lehet, ha 2 napja késik, milyen érte lesz...?
A butaságot így kell kezelni, ez az igazság. Ne hisztizz, hanem nézz magadba és változtass.
Voltam, de nekem + ovutesztem volt, nem halvány pozitív, mert olyan nem létezik. A halvány, az negatív.
A hőd meg elég alacsony pajzsmirigy problémát jelezHET. Persze, ha nem hónaljban méred, mert az nem érvényes. Hüvelyben, vagy nyelv alatt kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!