Vannak itt leszbikus párkapcsolatban élők?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Barátnőmmel szeretnénk majd babát, közösen. Olyan nőket keresek akik párjukkal Reciprocal IVF-vel estek teherbe. Azaz petesejt beültetéssel, hogy közös gyermekük lehessen.
Azért kérdezem, mert Magyarországon nem találok semmi információt erről, tudom hogy sok pénz és valószínűleg az orvosokat is megfelelően kikell elégíteni pénz ügyileg.
Aki esetleg akart ilyen vagy sikerült az tudna írni nekem?
Köszönöm!
2023. ápr. 27. 09:40
1/14 anonim válasza:
Magyarországon nincs ilyenre lehetőség.
2/14 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy legálisan nincsen rá lehetőség. Viszont látok egy két magyar lmbtq női párt akik ezt meg csinálták bizonyára illegálisan.
Pl : Daisy Kalan és a barátnője.
2023. ápr. 27. 09:45
3/14 anonim válasza:
Talán egyszerűbb, ha kerestek egy pasit, aki vállalná a teherbeejtést. :)
4/14 anonim válasza:
Ők nem Magyarországon végezték a beavatkozást.
5/14 A kérdező kommentje:
Külföldi is érdekel engem.
2023. ápr. 27. 09:48
6/14 anonim válasza:
Érdemben nem tudok segíteni sajnos, elég nehéz tájékozódni ebben a témában kis hazánkban. Sok sikert kívánok!
7/14 anonim válasza:
Magyarországon illegálisan sincs ilyen. Külföldi fórumokon és reprodukciós intézetek honlapján érdemes nézelődni. Esetleg a fent említett hölgynek üzenetet írni, hisz ha ő már keresztül ment ezen, akkor pontos információval tud szolgálni, mind arról hogy melyik országban csinálták nekik, a teljes folyamatról, illetve az összegekről is.
8/14 anonim válasza:
Ebben a drága jó országban tényleg csak annyi a lehetőség, hogy "felcsináltatod" magad valakivel :(
9/14 anonim válasza:
"közös gyermekük lehessen" és ez hogy működik? Biológiailag tényleg lehetséges 2 különböző petesejtből gyereket létrehozni?
10/14 A kérdező kommentje:
Igen már lehetséges, viszont egy vagyon az biztos. Szomorúnak tartom.
Olvasd el ha érdekel: [link]
2023. ápr. 27. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!