Mennyire biztos hogy negatív?
Figyelt kérdés
Első terhességemnél is kellett szednem gyógyszereket (illetve abbahagyni) és emiatt teszteltem 12dpo-n amin egyértelműen erős pozi volt.
Most próbálkozunk a 2. babával (1,5 éve) jelenleg 11dpon járok a tesztek negatívak. Ezt akkor elkönyvelhetem negatívnak vagy nincs összefüggésben úgymond ha az elsővel ilyenkor látható volt akkor most is kellene?
2023. ápr. 24. 14:12
1/2 anonim válasza:
Nekem sok kémiai, missed és kihordott terhességem volt, de ha 10 dpon negatív volt az is maradt.
2/2 anonim válasza:
Ez mondjuk attól is függ, milyen érzékenységű teszttel teszteltél? Egy Predi általában 12 dpon már valós eredményt mutat, persze csak ha biztos vagy az ovud napjában.
Én azért még reménykednék a helyedben, amíg nem jön meg bármi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!