Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet terhes a barátnőm?

Szipi2 kérdése:

Lehet terhes a barátnőm?

Figyelt kérdés
Adott a barátnőm, 17éves szűz. Hétvégén azaz 15.én élveztük egymás társaságát, de nem történt behatolás és el se élveztem, viszont 2alkalommal véletlen összeérhettünk. Azóta(ma van 20.-a) már 2x fájlalta a hasát, kicsit meg vagyok ijedve, ugyan elvileg nem érzhetne még semmit,de nem volt még ilyen,hogy egy héten 2x is fájlalja a hasát, még van jó 1,5hét a mensiig.Nagyon meg vagyok ijedve. Válaszokat előre is köszönöm!

2023. ápr. 20. 19:30
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻
2023. ápr. 20. 19:34
 2/7 anonim válasza:
100%
Nem valószínű, hogy terhes.
2023. ápr. 20. 19:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Kizárt, hogy terhes legyen.

Szépen kérlek üssétek fel a biológia könyvet, tanulmányozzátok a szaporodás részt, majd ha ez megvan, akkor próbálkozzatok a szexszel, csak és kizárólag gumiban. A csak egy kicsit bedugom nélküle már ok lehet az aggodalomra, az hogy egymáshoz értetek az nem.

2023. ápr. 20. 19:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azért abban a másfél hétben marad a rettegés az biztos.
2023. ápr. 20. 20:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell rettegni. Volt egy kis petting, de mivel nem élveztél el ezért nem került spermium az egyenletbe. Spermium nélkül csak Isten képes teherbe ejteni egy szüzet. Mivel kb 10-12 napon belül várható a menstruációja (szabályos ciklussal számolva) így az is lehetséges, hogy ovuláció miatt fáj a hasa. Esetleg stressz miatt, sőt savtúltengés is okozhatja. Tehát tuti nem terhes (tőled 😄 )
2023. ápr. 20. 21:31
 6/7 anonim ***** válasza:
34%
1 éve próbálok teherbe esni úgy, hogy a férjem 2 naponta belém élvez. Biztos terhes a barátnőd.
2023. ápr. 20. 22:34
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell rettegni...egy babához behatolás szükséges. Amennyibeb ez nem történt meg, nem lehet terhes.

Ha összekened az arcod kajával attól még jól laksz?

Nézzetek utána a neten, hogy a spermiumnak hova is kell bejutni....hidd el meg fogsz lepődni... hogy kívűl hozzáértél attól nem lehet terhes. Nem kell rettegni mert teljesen kizárt a dolog.

Jó olvasgatást, és ha már mindent tudtok lehet szexelni is. A simi tapi dörzsitől meg nem lesz bajotok :)

2023. ápr. 21. 10:24

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!