AnitaLia kérdése:
Szerintetek pozitív?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szerintetek ez pozitív? Mikor rá néztem negatív volt,mikor ki akartam dobni akkor láttam rajta a halvány második csíkot! Mensim össze vissza van. 9 hónapja próbálkozunk a babával.2023. ápr. 15. 22:34
2/11 anonim válasza:
Szerintem ez száradási csík 🥺 sokkal vékonyabb,mint a másik és nem időn belül jött ki.
4/11 anonim válasza:
Nekem is ilyesmi volt a legelső. Es ugyanez, félretettem a negatívat, majd mikor félora mulva ránéztem pozitív volt. Mivel nem akartam elhinni minden nap csinaltam egyet, es minden nap kicsit erősebb volt.
5/11 anonim válasza:
Reggel első vizeletből csinálj egy újat és időben nézd meg, hiába 2 csíkos, ha időn túl az nem 100%.
6/11 anonim válasza:
Így értèkelhetetlen, de engem sem hagyna nyugodni.
Tesztelék ma? Ha nem, akkor holnap, de reggeli elsőből.
Ha akkor nem jelenik meg időn belül, akkor tuti nem vagy terhes.
7/11 anonim válasza:
Nem,ez negatív.Csinálj újat.Időn túl semmit nem jelent,ez ráadásul szürke is.
8/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm szépen q válaszokat. Ma reggel csináltam egy predictor early-t. 3 percen belül néztem is,nagyon halványan de van rajta második csík. Két nap múlva újra tesztelek.
2023. ápr. 16. 15:35
9/11 anonim válasza:
Ez így negatívnak tűnik, mert idő után jött ki a csík és túl vékony. Későbbi teszt megerősítheti vagy kizárhatja a terhességet.
10/11 anonim válasza:
Tuti terhes vagy ha most is halványan ott volt. Duplázódik a hcg szint 2 nap es erősebb lesz. Én gratulálok. 7 hetes kismami 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!