Akinek időntúl lett esetleg pozitiv a teszt tényleg volt baba?
Figyelt kérdés
2010. okt. 8. 19:45
2/9 A kérdező kommentje:
Mennyi idő múlva lett pozitiv?Kb hány perc vagy óra?
2010. okt. 8. 20:12
5/9 anonim válasza:
nekem nem,de ismerek olyat,aki negát tesztelt,majd egy hirtelen megérzésből fakadóan kiszdte a kukából a tesztet órákkal később,és ott volt a 2. csík.9 hónapos a gyermeke.
6/9 anonim válasza:
Nekem 2 óra múlva jött csak ki a 2. csík nagyon halványan. 3 nap múlva viszont azonnal megjelent. :)
7/9 anonim válasza:
Nekem is igen!!!
Reggel csináltam, ahogy kell és csak egy csík volt. Elmentem a boltba, mikor hazaértem ki akartam dobni és ott volt a második csík (kb 1 óra lehetett). Miután nem bírtam magammal, délután vettem másik tesztet és meg is csináltam azon megjelent egyből a második csík:) Ráadásul 12 napos késésnél csináltam.
8/9 anonim válasza:
Nekem is! 4 és fél hónapos, itt szuszog mellettem :)
9/9 anonim válasza:
Nekem is úgy 1.5 óra múlva lett halvány pozi és baba volt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!