Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyivel tüszőrepedés előtt...

Mennyivel tüszőrepedés előtt szoktátok érezni a petefészekfájdalmat?

Figyelt kérdés

Én ma a 11. ciklusnapomnál tartok és ma néha érzek petefészekfájdalmat, nem tudom ez fog-e még erősödni, vagy már most van valami...Amúgy a 14-15. napon szokott lenni az ovum, vezetek hőgörbét.

Jelenleg így néz ki a görbém:

[link]

2010. okt. 8. 19:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Nálam maximum két nap volt. Harmadszorra jött be (mármint a 3. figyelt hónapban), most 24 hetes vagyok :) Illetve a kislányom 24 hetes magzat :)
2010. okt. 8. 19:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Nalam 1 max 2 nappal elotte. De inkabb 1.
2010. okt. 8. 20:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Én aznap. Mikor kiszabadul a petesejt. Csak pár órát érzem.
2010. okt. 8. 20:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia.Én azóta érzem meg minden hónapban,mióta megszületett a kisfiam(2éves),eddig gyógyszert szedtem,de kis tesót szeretnénk neki így már nem szedem,de a gyógyszerszedés alatt is éreztem mindig.Ebben a hónapban a 19.-ik ciklusnapomon,olyan durván fájt,hogy néha még össze is görnyedtem meg mintha kést forgattak volna a jobb petefészkemnél,használok ovutesztet és az is mutatta az erős pozitív napot:).Másnap már negatív volta tesz és a hasfájás is elmúlt.Nekem az ovu előtt max.két nappal de inkább aznap fájdogál a hasam.Használj ovutesztet,nálunk az első gyereknél bejött(már a 2.hónapban terhes lettem).

Üdv

2010. okt. 9. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!