Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikortol lehet érezni hogy...

Mikortol lehet érezni hogy babós vagy?

Figyelt kérdés
Elvileg 3 hetes vagyok ha összejött a baba,kb pár nappal a beágyazodás után kéne lennem.De nem érzek semmit.Csak néha szurkál a bal petefészkem.Most is kicsit.Ez nem baj?
2008. jan. 5. 17:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A beágyazodáskor én azt éreztem, mintha meg akarna jönni, csak hát nem jött. Lehet hogy neked is azért szurkál a petefészked. 4hetes kismama
2008. jan. 5. 17:26
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez semmit sem jelent.Én 5hetesen tudtam meg,mikor arra keltem,hogy amelleim leszakadnak a fájdalomtól,ekkor már kb 2 napja késett.4napra rá csin.2tezstet ami pozitív lett.A petefészek szurkálás,meg az alhasi görcs nekem kb8-9hetesen is meg volt,de ez már ekkor azért is van,mert a méhed is növekedésnek indul.Egyébként a beágyazódást nem lehet érezni.Ez szerintem a testedtől is függ mennyire jelez hamar,van aki csak 8hetesen veszi észre.Azt meg nem lehet elkülöníteni,hogy hány nappal ért véget a beágyazódásod,a lényeg a pici tudja ,hogy mit kell tenni.Te csak vigyázz magadra.És sztem olyan 6hetse korod előtt fölösleges orvoshoz menni,mert úgy is visszahív,mert lehet még szívhangja sem lesz,addig meg úgysem csinál semmit.Nem leszel előrébb a dologgal.Szedj vitamint meg folsavat és a baba ,majd növöget szépen.Gratulálok,egy 13hetes kismama
2008. jan. 5. 18:15
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én vitatkoznék az előttem szólóval.Ugyanis nekem félidőtől 10 napig szurkált a hasam,néha a petefészkem,meg voltam keménykedve.Aztán késett és 5 nap után pozitívat teszteltem.Most 6 hetesek vagyunk.Úgyhogy igenis van,aki megérzi azonnall hogy teherbe esett.Szerintem te is pozitívat tesztelsz majd:)Drukkolok és ne aggódj,egy anya megérzi:)
2008. jan. 6. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!