Aktus után 10nappal vagyunk . A wcpapíron nagyin halvány rózsaszín vizes állagú folyást láttam .lehet ez beàgyazódás ? Napok óta szurkál a petefészkem és megakar jönni érzésem van . Menszi lem lehet .mivel kevesebb mint 2hete mult el !
Kizarhato a terhesseg. Jobbik esetben most van ovulacio, es az okozza, bar azt irod, a tesztek nem ezt mutatjak.
A masik ket eshetoseg, hogy vagy hormonalis, ebben az esetben ezt attoreses verzesnek hivjak, ami nem jo jel. A masik, hogyha nemreg ismet egyutt voltatok, akkor esetleg az aktus miatt van.
A terhesseget marcsak az ovutesztek alapjan is kizarhatod, mert az lh-szint megemelkedne ismet, ha terhes lennel.
Azt irod, ovutesztelsz folyamatosan. Mutatott akkor ovulaciot a teszt, mikor 10 napja egyutt voltatok?
En kesoi ovura, vagy kimarado ovulaciora tippelek a leirtak alapjan. A beagyazodasi verzes egyebkent az esetek kb. 20%-aban fordul elo, tehat sokkal nagyobb az esely ra, hogy nincs, es jobb jel is, ha nincs amugy, mert okozhatja progeszteronhiany.
Ertem, mire gondolsz, de te ugy latom, nem szeretned erteni :D Megertem, en is voltam igy. Menzesz utani 4. napon nem szokott lenni ovulacio. A nem szokott nem azt jelenti, hogy lehetetlen, pl. ha az elozo ciklusban nem repedt meg a tuszo, akkor lehetseges, de erre kicsi az esely. A nagy esely arra van, hogy vagy ovud van eppen most, es a teszt nem mutatta szimplan, mert lemaradtal a tesztelessel az lh-csucsrol (hirtelenis valtozhat, par ora is szamit), vagy attoreses verzesed van, ami hormonalis problemara utalhat. Vagy serult a huvelyfal az elmult 1 napban.
A beagyazodasi verzesre kicsi az esely. A ciklus 4. napjan torteno ovulaciora kicsi az esely. Ez ket kicsi esely. Nem lehetetlen, de kicsi, ergo nem is valoszinu. De ugyis gondolom tesztelsz majd egyet 4 nap mulva, es akkor majd latni fogod, hogy mennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!