4 nap késésnél "halvány" tesztek. Nem reggeli, hanem napközbeni. Szerintetek?
Voltam már terhes, akkor leugrott a csík ilyen késésnél. Dokihoz 2 hét múlva szeretnék menni, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Livsane tesztek.
Próbálok képet is csatolni.
Először is gratulálok! :)
A kérdés szerintem az, hogy a peteérésedet tudod-e pontosan, figyelted valahogy? Illetve mennyire szabályos, pontos a ciklusod? Lehet, hogy csak azért halvány még, mert eltolódott, kicsit később volt a peteérés, mint vártad. De ezek egyértelmű pozitív tesztek.
Jaj, de jó! Végre nem vagyok egyedül 😂
Bocs, hogy nem tudok segíteni, de ugyanez a bajom. Tettem is fel kérdést. Ezt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Köszönöm szépen a válaszokat.
Igazából azt hittem, hogy tudom, mikor van peteérésem. Általában 12,13, 14. napon. Ciklusa válogatta. Szoptatok még, és a 12,13,14.napon nem is voltunk együtt csak a 17.kb. Kicsit meglepődtünk azért :D Kisfiam 16 hónapos még. A tesztek halványsága bizonytalanított el.
De akkor neked később volt ovud, tehát még nem is késik 4 napja. Sajnos, nálam az ovu ideje biztos.
Nézz meg egy reggeli tesztet, ha erősödik akkor később volt ovud mint hitted.
Nekem volt halvány tesztem ami nem is erősödött 6 napig, sajnos meg is jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!