Ez lehetett a beágyazódás?
Körülbelül 10-11 dpo-n vagyok. 3 nap van a nemvártig, ma délután, hatalmas nagy szúrást éreztem a méhemben, kb fél percig tartott. Fel is vagyok puffadva nagyon. Néha görcsölgetek is. Mellbimbóim is érzékenyek egy kicsit, ha hozzáérek, bár ez lehet mensis tünet is, függetlenül attól, hogy alapból sosem szokott érzékeny lenni.
Mikor a menstruációm jön, előtte sosem fáj semmim, csak aznap mikor megjön, akkor szoktam nagyon görcsölni.
Mit gondoltok?
Ha nem jön meg, akkor tesztelsz és kiderül.
Mi sem látunk bele a méhedbe, Te sem.
Persze, tudom, csak kíváncsi voltam esetleg volt e valakivel hasonló és mi lett belőle. Azt is tudom, hogy mindenkinek máshogy működnek a dolgok, de azért tapasztalatokat olvasni hasznos lehet.:)
Köszönöm az eddigi válaszokat!:)
Ez még bármi lehet. Nekem egyébként pontosan ugyanez volt. Csak a nemvárt napján szoktam görcsölni, de most már a 11.dpo-tól menstruációs görcseim voltak. Amikor meg kellett volna jönnie, akkor mondjuk pont nem. Másnap teszteltem, de ahhoz képest, hogy egy napja késett, elég halvány. Elég friss még, ez hétfőn volt. Holnap tesztelek újra.
Az biztos, hogy nekem terhesség volt, de az nem, hogy meg is marad. Meg az se, hogy neked is ez van, csak a tapasztalatomat írtam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!