Ha felrakok egy tampont véresen jön ki, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
5 napja késik a menzeszem, nagyon aggódom is, hogy terhes vagyok, semmilyen “vér nem jön ki” viszont ha felrakok egy tampont, a felső harmada tiszta véres mikor kiveszem (nem barna hanem piros). Ez mit jelenthet? Miért nem “folyik ki”?
Ha már vérzést látok, akár ilyen picit is, kevés a terehességre az esély ugye? Ciklus végén történt az aktus, és nem is ment el, viszont sajnos az óvszer elszakadt, előváladékkal érintkezhettem.
2023. ápr. 11. 08:46
1/7 anonim válasza:
5 napos késésnél miért nem csinálsz tesztet?
2/7 A kérdező kommentje:
Beteg is vagyok sajnos, ezért a párom délután munka után hozza a tesztet. Viszont addig úgy érzem megőrülök
2023. ápr. 11. 08:53
3/7 anonim válasza:
mert sérül a hüvelyed, ha szárazon küzdesz vele.
4/7 anonim válasza:
Miért dugdosol tampont ha nem menstruálsz?
5/7 A kérdező kommentje:
Negatív lett a teszt.
Azért raktam fel tampont mert többször úgy éreztem hogy megjött:(
2023. ápr. 11. 13:37
6/7 anonim válasza:
Hámsérülés miatt véres de hány éves vagy? 16?
7/7 A kérdező kommentje:
22:)
Miért lennék 16 éves? Nem csak úgy felraktam egy tampont hanem azt hittem meg fog jönni, és nem voltam otthon. Mikor hazaértem láttam a tetején hogy véres-nyálkás
2023. ápr. 11. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!