Megoszthatom? Ma 9 hónapos a kislányom és pozitívat teszteltem!
10:59-es vagyok.
Köszönöm aranyos vagy várni fogom majd a képet!:-)
Komolyan mondom annyira örülök annak mikor azt olvasom,hogy sikerült pozitív lett a teszt babát várok!Ilyenkor arra gondolok,hogy igen egyszer nekem is lesz pozitív tesztem és én is ilyen boldogan elújságolhatom ország világnak,hogy végre sikerült az álmom babát várok!Bárcsak eljönne már ez a pillanat!De addig is örülök más boldogságának!!!:-)
Én is gratulálok,sok boldogságot!
Az utolsó válaszoló annyira aranyosan írt!
Mi is dolgozunk a tesón.biztos vagyok benne,hogy hamarosan én is kiírok egy ilyet!
Még egyszer gratula!
11:21-es vagyok.Forgine Nagyon drukkolok Neked,hogy hamarosan Tőled is azt olvassam,hogy jön a kis tesó!:-)
Lehet fura gondolat tőlem de én úgy gondolom,hogy ha valaki írígy más boldogságára annak nem lesz jó vége és ő nap kap olyan hogy is írjam dolgokat aminek örülni tudna.Miért legyek írígy,én nem tehetek róla nem hogy más,hogy hozzám még nem jött a gólya,de jönni fog tudom és annál nagyobb lesz az öröm akkor!Addig örülök másnak! :-)
GRATULÁLOK!
Nekem 8 hónapos a lombikos kislányom. 2 év után sikerült. Most múlt el az első mensim, eddig nem volt a szoptatás miatt, így mostantól mi is próbálkozunk. Hátha a kistestvér nem várat olyan sokat magára. Ha mégis, legalább mostmár tudom mennyire megéri megküzdeni érte.
Ha megtörténne a csoda tudatni fogom minden reménykedővel megígérem!
Még sok ilyen jó hírt szeretnék olvasni.
Legyetek nagyon-nagyon boldogok!!!
Sok boldogságot! (Én 2 hete teszteltem pozitívat, 21 hónapos, még ciciző kisfiam mellett.)
Nagyon-nagy OFF:
Minden egyes nem irígykedő, illetve "jóindulatból" irígykedő leendő anyucinak pedig ezerrel megy a drukk, hogy a ti boldogságotokat is átérezhessük egyszer itt!
Akik pedig valódi irígységet éreznek, azoknak üzenném, hogy természetesen nektek is ugyanúgy kívánom ezt a boldogságot, de próbáljátok meg kicsit másképp látni a világot. Menni fog! :)
Kedves 11.21 és 12.39!
Nagyon szépen köszönöm,nagyon jólesik.:)
Ti első babára vártok? Régóta próbálkoztok?
Gondolod rád,remélem hamar összejön a gyerkőc!
Amúgy abszolút egyetértek azzal,hogyha a másik anyuka arról nem tehet,ha nekem nem úgy sikerülnek a dolgok,ahogy elképzeltem.
Szerintem jó ómen,ha gratulálsz valakinek szívből,irigység nélkül!
Megy a drukk mindekinek!
A kérdezőnek pedig még egyszer sok boldogságot!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!