Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 37 a hom, ovulálok, vagy...

Ha 37 a hom, ovulálok, vagy terhesség?

Figyelt kérdés
tegnap 37. 2 volt, ma reggel 37. tegnap elott 36. 2. hàny honek kell lenni ovulàskor?
2008. jan. 5. 16:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne biztos a hőmérőzés,én onnan tudom hogy petérésem van nagyon folyékony,átlátszó,sok váladékom van.Az jobb.Nézd ugy is.
2008. jan. 5. 16:27
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a váladékozás vizsgálata jött be.
2008. jan. 5. 16:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Hanyadik napon vagy? Mióta méred a hődet? Így pár adatból nehéz bármit is mondani... De nem rossz a hőmérsékleted!:) további segítséget találhatsz a www.ciklus.hu oldalon. Beregizel, és ha kitöltöd a dolgokat, kapsz egy grafikont. és a fórumban sok segítséget hasonló cipőben járóktól!:) téma: Teherbe akarok esni! és azon belül babát szeretnénk2.
2008. jan. 5. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!