Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet állandó barnás...

Mitől lehet állandó barnás folyásom?

Figyelt kérdés

A ciklusom rendszeres. A legutóbbi menstruációm rendben lezajlott, majd a vérzés elállta után 2 nappal barnás folyásom kezdődött, ami mostanáig sem állt meg. Nem vagyok felfázva, nincsenek alhasi fájdalmaim, nincs panaszom. Ez mitől lehet? Menjek orvoshoz vele?

Fél éve nézték a hormonjaimat, azok is rendben voltak.

Kb.az utolsó menstruációmmal egyidejűleg kezdtem el a málnalevél teát inni (könnyebb teherbeesés reményében), ennek lejet köze hozzá?

2023. ápr. 3. 20:25
 1/7 A kérdező kommentje:
annyit tennék hozzá még, hogy 2 hete hagytam abba az első gyermekem szoptatását.
2023. ápr. 3. 20:35
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
A málnalevéltől is simán lehet (több kárt csinál mint hasznot) illetve a szoptatás elhagyás is okozhatja.
2023. ápr. 3. 20:44
 3/7 anonim ***** válasza:
32%

Az állandó barnás folyásnak több oka lehet, és orvosi vizsgálat szükséges lehet ahhoz, hogy pontos diagnózist kapjon. Az állandó barnás folyás oka lehet a hormonális egyensúlyhiány, a fertőzés vagy gyulladásos állapot, az endometriózis, a méhpolip, a méhnyakrák, vagy más nőgyógyászati problémák is.

A málnalevél tea fogyasztása nem feltétlenül kapcsolódik az állandó barnás folyáshoz, de a természetes gyógymódokat mindig óvatosan kell alkalmazni, és érdemes konzultálni orvosával, mielőtt elkezdi őket használni.

Ha az állandó barnás folyás tartósan fennáll, és semmilyen természetes módszer nem segít, akkor javasolt orvoshoz fordulni. Az orvos meg tudja vizsgálni a problémát, és szükség esetén további vizsgálatokat, pl. ultrahangot, vérvizsgálatot vagy kenetet végezhet, hogy megtudja a probléma pontos okát.

2023. ápr. 3. 20:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Az első nem császárral született esetleg?
2023. ápr. 3. 22:02
 5/7 A kérdező kommentje:
4-es, császarral született az első.
2023. ápr. 4. 08:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Én elmennék dokihoz, mert annyu biztos, hogy ez nem normális dolog. A barnás folyás, vérre utal. Kitudja miért. Nézesd meg magad minél hamarabb, hogy nehogy nagyobb gond legyen. Anyuka vagy, vigyázz magadra, az egészséged mindennél is fontosabb.
2023. ápr. 4. 09:23
 7/7 anonim ***** válasza:
#4 vagyok, keresd fel facebookon a Császárvonal csoportot, weboldalt, ott fogsz tudni olvasni erről. A barnázás háttérben állhat niche, amit sajnos nagyon kevés orvos ismer fel. Ez egy előző császárból visszamaradt kiöblösödés a méhen, amely miatt nem tud a menstruáció rendesen távozni és barnázás formájában távozik menstruáció után napokkal, hetekkel. Nem vagyok szakértő de az ajánlott oldalon sokat olvastam róla.
2023. ápr. 4. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!