Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha tegnap jött meg a menszesze...

Ha tegnap jött meg a menszeszem akkor mikor lesz ovulaciom? Kb hanyadikan?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 2. 15:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudjuk? A ciklusod kozepen lesz kb, ha rendszeres! Ha nem rendszeres, az megint egy masik tema.

De mivel nem irtad, hogy az hany napos, igy ezt mi nem tudhatjuk.

Viszont a naptar egy dolog, erdemes lenne ovu teszttel is figyelni. Ezt a ciklus kb 10. napjatol ajanlott hasznalni, de persze mar hamarabb is elkezdheted, vagy esetleg kesobb, ha hosszabb a ciklusod.

2023. ápr. 2. 15:22
 2/8 anonim ***** válasza:

Hány naposak a ciklusaid?

Nekem volt már 1.napon és 17.napon is, lh tesztel figyelem

2023. ápr. 2. 19:31
 3/8 A kérdező kommentje:
32
2023. ápr. 2. 20:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy 1.napon?
2023. ápr. 2. 20:39
 5/8 anonim ***** válasza:
2-es, a ciklusod elso napjan menstrualsz. Nekem annyira nem jon ez ki, hogy hogyan lehet akkor peteeresed.
2023. ápr. 2. 20:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Akkor annyit késett az ovuja...

Vagy ovura vagy mensir és babára gyúr a szervezet a hormonokkal, a kettő együtt biológiai lehetetlenség ...

32 napos ciklus esetén 16-20.napon, napok közt van ovu. Mert 12-16napos lehet a luteális. Kevesebbel teherbe esni is nehezebb 10-től meg már kell orvosi segítség.

A luteális szakasz állandó, maximum 1 nap eltérés lehet melybek oka, hogy van, hogy reggel vagy csak este reped a tüsző, így lehet ennyi eltolódás, megfigyelsz 3 ciklust és tudni fogod nekem hány napos a luteálisod...

Alapvetően az ovu egy bekapcs gomb, ha megtörténik, időre érkezik a mensi, hiszen onnantól már más hormonok dolgoznak. Az ovu csúszhat és ilyenkor annyival később vagy hamarabb jöna mensi amennyivel később vagy hamarabb volt ovu. A te esetedbeb 13. Napon nekilátnék lh tesztet hazsnálni, és felmérni a terepet :) sok sikert.

2023. ápr. 2. 21:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Kezdj el olvasgatni a témában és megismerni a tested jelzéseid.Nem mindenkinek van középidöben a peteérése.Én pl nagyon erösen érzesem a peteérés tűneteit és tüszörepedés elött nagyon feszül a petefészken és görcsölök.
2023. ápr. 2. 22:03
 8/8 anonim ***** válasza:

2 vagyok 11 akart lenni, hogy volt ovum 11.nap pedig általában 17.napon szokott lenni.

Ha 17.nap van nekem akkor jön meg 32 napra.

Van akinek 10 nappal ovu után jön meg, van akinek 16-17 napra, ez a szakasz a fix a ciklusban. Így lehet hogy 21. Nap van ovud de az is lehet hogy már a 15.nap van. Lh teszttelj

2023. ápr. 3. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!