Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovulációs teszt teljesen...

Ovulációs teszt teljesen negatív, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Most jutottunk oda a párommal, hogy babát vállaljunk. 30 feletti vagyok, elvileg teljesen egészséges, a ciklusom 26-27 nap szokott lenni, legutóbbi viszont épphogy 24 volt. Néhány hónapja a vérzés mintha gyengébb lenne, ezért vettem ovu tesztet, hogy biztosra menjek. 11. napon kezdtem tesztelni, tegnapelőtt, viszont az egy kontrollcsíkon felül még nyomát se láttam bármi más csíknak. Tegnap úgyszintén. Kicsit meglepett, és aggaszt is. Ma ismét fogok tesztelni, csak már nem fűzök hozzá sok reményt... Valaki járt már hasonlóan? Mi lehet az oka, hogy semmi nyoma nincs a másik vonalnak? Előre is köszi!!

2023. márc. 31. 07:31
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Helló, kis update. Pénteken délután 3 körül teszteltem, és megjelent a második csík :) nem volt olyan erős mint a kontroll, de azért ott volt. Szombat reggel megismételtem, akkor is ott volt a csík, viszont nem erősebben, hanem gyengébben... de hőmérőzésnél több mint fél fokkal volt magasabb az előző napnál. Este tudtam tesztelni egy utolsót, akkor már nagyon halvány volt a csík. Nem tudom volt-e ovuláció, és csak lemaradtam az erős csíkról, mindenestre együttlét volt csüt-péntek-szombaton is (nem muszájból, csak kedvünk vol:) Szóval, talán reménykedhetek. Köszönök szépen minden választ!
2023. ápr. 2. 09:26
 12/12 anonim ***** válasza:
az egy xar az a teszt... nekem sem mutatta egyszer sem. a rossmannos mutatja az jo
2023. ápr. 3. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!