Csináltam tesztet, két csík jött ki, de a második csík halvány. Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
2008. jan. 5. 13:35
1/7 anonim válasza:
Gratula, babás vagy! :)) Tudod azt szokták mondani, hogy a halvány csík is csík!!! Szerintem holnap a reggeli első vizeletből csinálj majd egy másik tesztet is, és kérj majd időpontot a dokidnál! Ha 6 hetes kismama vagy, sokan akkor mennek el a dokihoz elsőzör.
2/7 anonim válasza:
Azt hogy kismama lettél! :) A hcg-szint emelkedése még folyamatban van, ezért halvány. Csinálj holnap vagy pár nap múlva ugyanabból a márkájú tesztből még egyet, akkor össze tudod hasonlítani hogyan erősödik a csík.
4/7 anonim válasza:
Nekem is halvány a csík, de nem jött meg, úgyhogy már elhiszem, hogy terhes lettem. Szerintem a teszt nem hazudik. Én csináltam négyet, hogy megbizonyosodjak. Gratulálok, szerintem terhes vagy!
5/7 anonim válasza:
Nekem is halvány csík volt tegnap, két különféle teszten, úgyhogy elhiszem, hogy babás vagyok!
Gratula neked is!
6/7 anonim válasza:
nekem is 2 tesztem halvány csíkos volt,és már voltam dokinál.6 hetesek vagyunk.Úgyhogy gratulálok:)
7/7 anonim válasza:
Sziasztok, nekem is halvány csíkos volt tegnap a 29. napon... Két különböző teszten. De nagyon fáj a hasam, félek, hogy megjön...tudom ez is lehet tünet, de a kislányomnál nem emlékszem volt-e...
Hétvégén csinálok még egy tesztet (hátha "szebb" csíkjaim lesznek), feltéve ha nem jön meg... Szurkoljatok! Én is mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!