Progeszteron után nem jön meg ,van olyan?
Figyelt kérdés
4.napja hagytam abba2023. márc. 27. 10:53
1/10 anonim válasza:
Van, pl. ha terhes vagy.:-)
De várj még türelmesen, ha nincs baba a dologban, akkor előbb utóbb meg fog jönni.
2/10 A kérdező kommentje:
Mert ha baba lenne akkor tuti nem jönne meg?
Csak azért mert nem is érzem hogy meg akarna jönni
2023. márc. 27. 13:07
3/10 anonim válasza:
Van, hogy valaki tapasztal vérzést a terhessége korai szakaszában, ezért teljesen nem kizárható, de az esetek döntő többségében tutira nem jön meg.
Azt nem írtad, hogy miért volt szükség progeszteron pótlásra. Gyereket szeretnétek, azért?
4/10 A kérdező kommentje:
Igen a feltételezett ovu után kezdtem szedni de negativ lett teszt abba is hagytam ilyenkor máskor már a 2. Napon meg jött
2023. márc. 27. 13:40
5/10 anonim válasza:
Értem. Akkor várj türelemmel, meg fog jönni.
6/10 anonim válasza:
Utoljára nekem abbahagyás után 10 nappal jött csak meg
7/10 A kérdező kommentje:
Akkor lehet 10 nap is ?
2023. márc. 27. 19:35
8/10 anonim válasza:
Én 3 ciklusban kaptam progeszteront. Az ovuláció után 14 napig kellett szedni, majd negatív teszt esetén abbahagyni. Az első ciklusban megjött ovu után a 13. napon, amikor még szedtem. A második ciklusban az abbahagyás után 2 nappal. A 3. ciklusban 1 hónap teljesen kimaradt utána. Szóval bármi lehet.
9/10 A kérdező kommentje:
Hát hogy ha így is ki marad a menzesz akkor sincs már annyira messze 02.11.én volt meg
2023. márc. 27. 20:42
10/10 A kérdező kommentje:
Tegnap meg jött
2023. márc. 29. 06:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!