Semmi tünet nélkül lehetséges a terhesség?
Sziasztok.
Az első terhessegem spontán vetelesel végződött 2honapja. Az orvos azt javasolta nyugodtan probalkozhatunk újra. Egy menszeszt megvartunk. És ebbe a honapba próbálkoztunk.
2 nap van a nem vartig.
Viszont el vagyok keseredve, mert mikor az elsővel sikerült már előtte voltak tüneteim mielőtt teszteltem.
És a legelső az volt hogy mikor fel ébredtem teljesen melegnek éreztem a testem. Azthittem lázas vagyok ,de minden ébredés után így volt. Fajtak a melleim, a mellbimbóm.
És most még premenstruacios tüneteim sincsenek. Nem érzem azt sem hogy még akarna jönni. Van ilyen hogy valaki mégis terhes a nélkül hogy nem megy fentebb a hőmérsékletele?
Nekem ami furcsa lett, hogy erős gorcseim voltak 9-12 dpo között. Ennyire erősek szinte soha nem voltak még ennyivel mensi előtt
8-13 dpo között pedig végig maszatoltam. Na ilyen nem volt soha, hogy én maszatoltam volna. Valamint 12 dpo enyhe hányingerem is volt.
De nekem itt ezen a napon már pozi volt a teszt. Ha van tünet, pozi tesztnek is kell lennie (gondolok itt a hanyingerre pl) mert a tüneteket a hcg okozza
Elöször is az, hogy próbálkozhattok, nem azt jelenti, hogy az elsö nekifutásra terhes leszel. A legtöbb esetben több hónap, szóval most semmi okod sincs elkeseredni.
Másrészt rengeteg terhesnek semmi tünete sincs, söt egy azon nönek sem egyformán zajlanak a terhességei.
Emellett a menzesz ideje elött is lehetnek tüneteid, csak akkor, ha a középidö elött jóval lettél terhes.
De teljesen fölösleges ennyire stresszelni magad, igen valószínütlen még egy új terhesség, ennyire nem szabad rágörcsölni.
Nekem egesz terhesseg alatt nem volt klasszik terhessegi tunetem. Annyi amennyi aegvaltozott tartas a sulytobblet miatt volt.
Egeszen pontosan 2x volt verzesem (szokatlanul keves verzes) is a mensi idejen 11 hetesen mentem orvoshozz ezzel a panasszal mikor kozolte h amugy terhes vagyok.
Se rosszullet se erzekenyseg se mas nem volt. Most 21 eves a produktum 😁
Hihetetlenül sokszor le lett írva, hogy nem KELL tünetnek lennie, csak lehet!
Nekem sem volt semmi egyiknél sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!