Okozhat bajt? Fajdalom egyutlet alatt?
Figyelt kérdés
Ez az elso probalkozos honapunk
Ma vagyok a 13 dpon és eggyut voltunk ma a parommal. Viszont ez most picit fájt. Mármint a méhem. Sosem volt ilyen érzésem együttlét alatt. De most mintha picit fájt volna. Lehet nem kellet volna eggyutlennunk?
Remelem ez nem okoz bajt.
Ha mégis sikerült teherbe esnem.
2023. márc. 24. 20:18
1/9 anonim válasza:
A peteérés miatt voltál érzékenyebb
2/9 A kérdező kommentje:
13 dpon vagyok. Tehát 13 nap telt el az ovulaciom óta.
2023. márc. 24. 20:33
3/9 anonim válasza:
Nem, nem okozhat bajt.
#1. Szépen írja, hogy 13. dpo, már hogy lenne peteérése?!
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.!
Lehet hogy csak nagyon oda képzelem hogy mar ott van valami.😕de tényleg érzek valami furat általában mindig hason alszok. És 3napja olyan fura érzésem van ha hason fekszem. Mintha szurna vagy nem is tudom.
2023. márc. 24. 20:36
6/9 anonim válasza:
Félidőben terhesen még hason aludtam mindkétszer. Ennyire ne képzelődj mert megbolondulsz
7/9 anonim válasza:
Csinálj egy tesztet 14 dpon már akár melyik mutatja
8/9 anonim válasza:
Menzesz előtti napokban általában leereszkedik a méhszáj... Ezért fájhatott, mert ilyenkor lejön, és kinyilik, hogy a vér távozhasson. Nekem is lent volt a 12.dpo-n elis könyveltem, hogy megjön. Aztán nemjött. És szépen felhúzódott 🤭😄
9/9 anonim válasza:
Szerintem is bebeszéled magadnak. Beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!