Mi volt a nem várt előtti tünet nektek?
2 nap van a nem vártig.
Ijenkor már szoktak lenni menstruációs tüneteim vagyis mellfeszules stb.. most semmi .. Ma 1szer hasmenésem volt.
Tudom hogy ennek semmi köze a terhesseghez, de kíváncsi lennék járt e így valaki és hogy terhes volt e.
Kicsit alhasi szurkalos érzeseket érzek néha azon kívül még krémes folyasom van. Igen kifogom várni a nem várt napján és akkor fogok tesztelni. Csak fura nekem ez hogy se mellfeszules semmi nincs. Gondolom ha terhesség lenne akkor lenne mellfeszules.
És a mellbimbóm sem viszket mint altalaban mensi előtt szokott.
Semmi. Ugyan az volt mind a 3 terhességem elött, mint mensi elött.
Kár ezeket a "tüneteket" figyelgetni, mert nem mérvadóak.
Ha elmarad a mensi, na az a jel...
Ugyanazok a menstruáció előtti tüneteim voltak, csak nem jött meg. Azt várná az ember hogy valami más lesz hiszen teherbe esik de nem, csak később. Az 5. héten kezdtem rosszullenni, de addigra már bőven tudtam a pozitív teszt miatt.
A hasmenés is gyakori menstruációval kapcsolatos tünet.
Persze, csak akkor f.osok, ha terhes vagyok.
Atyaég.
Minden ugyanolyan volt mint szokott. A nemvárt előtti este viszont már nagyon égtek a mellbimbóim... Ez nagyon fura volt... Aztán másnap szép pozitív tesztem lett. A Mindjárt megjön érzés azóta is kitart, bár nem mindennap. Kb 2 héttel a kimaradt után kezdődtek a komolyabb tünetek: Iszonyat fáradtság, erőtlenség, álomkór, étvágytalanság, émelygés, hányás, orrdugulás...
Üdv 19 hetes km 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!