Teszveszen vásárolt terhes teszt megbízható? Aki babásan tesztelt, pozit mutatott?
Figyelt kérdés
2010. okt. 7. 13:50
11/18 A kérdező kommentje:
ÓÓ nagyon gratulálok akkor!! :)
2010. okt. 7. 14:49
12/18 anonim válasza:
Köszönöm szépen, el sem merem hinni, mivel ez volt az első hónapunk :)
Párom sajna még nem ért haza, alig várom, hogy elmondjam neki.
13/18 A kérdező kommentje:
Első babánál mi is ilyen szerencsések voltunk:) A második viszont sokat várat magára...:((
2010. okt. 7. 14:52
15/18 A kérdező kommentje:
11 hónapja. Eredetileg kis korkülönbséget terveztünk,hát nem lesz az úgy néz ki :(
2010. okt. 7. 15:03
16/18 anonim válasza:
Nagyon drukkolok neked, hogy minél hamarabb jöjjön a tesó.
Egyébként kislányod vagy kisfiad van??
17/18 A kérdező kommentje:
Kisfiam van 3 éves :) És kislányra várunk:)) Persze mindegy mostmár csak jönne az a tesó:)
2010. okt. 7. 16:09
18/18 Grófházy válasza:
én a vaterán vettem ovu tesztet és terhességit is.
Nekem anemvárt mensi előtt 2 nappal nagon haloványan,de látszott valami,a nemvárt után 2 nappal pedig rögötön vörös lett
A gyógyszertári szerintem ugyanez,csak jóval drágább.És ha pl.2 elhasznál az ember egy hónapban az olyan 1000 ft körül van.Azért min.10 et kaphatsz.Az előző terhességemnél is ezt használtam és bejött most is
Wondfo volt nem One Step
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!