Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Vagy 3-4 napja erős folyasom van. Tojásfehérje szerű és sok, naponta kb 2 szer is èrzem hogy folyik. 3 napom van a mensiig. Ezelőtt sosem volt így csak ovu környékén. Pontos a menstruációm. Van akinek terhesség volt?2023. márc. 23. 18:03
1/7 A kérdező kommentje:
És eddig mindig éreztem mensi előtt pár nappal, hogy érzékenyek a melleim most nem érzek semmit csak gyomorègès hányinger. Nem tudom, hogy ilyenkor vannak e már tünetek, vagy érdemes e már tesztelni.
2023. márc. 23. 18:09
2/7 anonim válasza:
Ha bármelyik tünetedet terhesség okozná, akkor pozitív lenne a teszted. Én megvárnám a késést amúgy a teszteléssel, de ezek miatt a “tünetek” miatt eszembe se jutna, hogy terhes vagyok.
3/7 A kérdező kommentje:
Miért akkor milyen tüneteinek kéne lenni?
2023. márc. 23. 19:00
4/7 anonim válasza:
Terhesség estén az első tünet az elmaradt menstruáció.
Persze a gyomorégés is terhességi tünet, csak már akkor amikor olyan nagy a még, hogy nyomja a gyomrot.
5/7 anonim válasza:
Predictor earlyt vegyél akár napközben is megcsinálhatod, 2-3 óra pisiszünet és inni se nagyon igyál.
6/7 anonim válasza:
Terhességi tünetek csak 5. héttől kezdenek megjelenni de van akinek semmi nincs.
7/7 anonim válasza:
Nekem mindig csak ovulációkor volt folyásom, de mikor teherbe estem akkor folytam rendesen 😅 de erre nem nagyon alapoznék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!