Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik az a teszt amelyik a...

Melyik az a teszt amelyik a leghamarabb kimutatja q terhesseget?

Figyelt kérdés

2023. márc. 23. 11:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell semmilyen teszt. Röntgenkor kapsz magad elé köpenyt. Az védi a tested.
2023. márc. 23. 12:38
 12/12 anonim ***** válasza:
54%

Én nem mennék el röntgenre, ha a saját magam lennék ebben a helyzetben, mert aztán ha tényleg terhes leszek félnék, hogy baj lesz belőle.

Akárhányszor voltam röntgenen mindig megkérdezték, hogy van e baba a hasamba és mondtam nincs, mert ha van nem csinálják meg! És mondtam hogy màr szeretnénk hamarosan. Aztán kérdezte a nő, hogy akkor akár lehet az vagyok.. mondtam nem, mert akkor még mi nem próbálkoztunk, mert mondta, hogy ha lehet és próbálkozik az ember, akkor már ők akkor sem végzik el a vizsgálatot, ez előírás nekik gondolom én.

Egyébként a k.tesóm felesége volt röntgenen terhesen, egészséges gyereke született. Bár kemény stresszben volt, mert akkor még ő se tudta, h terhes és az első szűrésen down szindrómásnak mutatták, aztán kiderült még se az.

Tehàt szerencsére semmi baja nem lett.

Én attól, ha lehet vàrnék, keresnék más megoldást.

2023. márc. 24. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!