Melyik az a teszt amelyik a leghamarabb kimutatja q terhesseget?
Én nem mennék el röntgenre, ha a saját magam lennék ebben a helyzetben, mert aztán ha tényleg terhes leszek félnék, hogy baj lesz belőle.
Akárhányszor voltam röntgenen mindig megkérdezték, hogy van e baba a hasamba és mondtam nincs, mert ha van nem csinálják meg! És mondtam hogy màr szeretnénk hamarosan. Aztán kérdezte a nő, hogy akkor akár lehet az vagyok.. mondtam nem, mert akkor még mi nem próbálkoztunk, mert mondta, hogy ha lehet és próbálkozik az ember, akkor már ők akkor sem végzik el a vizsgálatot, ez előírás nekik gondolom én.
Egyébként a k.tesóm felesége volt röntgenen terhesen, egészséges gyereke született. Bár kemény stresszben volt, mert akkor még ő se tudta, h terhes és az első szűrésen down szindrómásnak mutatták, aztán kiderült még se az.
Tehàt szerencsére semmi baja nem lett.
Én attól, ha lehet vàrnék, keresnék más megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!