Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek? reggeli első...

Szerintetek? reggeli első vizelet 7 kor és 11 kor vizeletből Pozitiv eredmény

Figyelt kérdés
Sziasztok. 25 napos ciklusaim vannak. 2 éve próbálkozunk a gyerekkel. Nekem van már egy Fiam az előző kapcsolatomból Clostilbegyt és utrogestan használtam januárban februárban. Minden hónapban járok orvoshoz. Februárban 36 napra jött meg utrogestan miatt most 5 napja késik, ma csináltam tesztet pozitiv lett. Orvosoknak irtam azt mondta varjak meg egy hetet és menjek. Én tisztán látom a pozitiv tesztet.. és elsőre meg jelent a pozitiv. Képet csatolok mindjárt
2023. márc. 19. 20:01
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Jó csak szerettem volna ha más is látja az eredményt. Az oldal azért van hogy kérdezzünk.. de latom ez másoknak szemét szúr. Köszönöm a válaszokat!
2023. márc. 19. 21:20
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen azért van. De ezz nem kérdés ...
2023. márc. 19. 21:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Terhes vagy. A jövőbe meg - sajnos vagy nem sajnos - senki nem lát. Reméljük a legjobbakat :-)
2023. márc. 19. 22:45
 14/16 anonim ***** válasza:
Miért kell már ilyen negativnak lenni,régota probálkoztak és csak egy kis megeresösítést szeretett volna.Megáll az eszem.
2023. márc. 22. 21:31
 15/16 anonim ***** válasza:
Azért, mert k...va egyértelmű. És, ha 2 éve próbálkoznak, akkor ez az első, ami nem úgy néz ki, mint az összes többi...
2023. márc. 30. 11:43
 16/16 anonim ***** válasza:

De ettől függetlenül gratulálok és nagyon boldog babavarast kívánok! Azért nehéz lehet ennyi időt várni és csalódni hónapról hónapra.

Minden jót kívánok.

2023. márc. 30. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!