Ha kicsit több vizelet megy a tesztre attól lehet halvany pozitív?és esetleg ahogy szárad ki egy teszt azt mindegyiken van egy halvány második vonal?
Figyelt kérdés
2023. márc. 18. 21:55
11/20 A kérdező kommentje:
Akkor köszönöm aki a kérdésre normális választ adott a több meg........
2023. márc. 18. 22:26
12/20 anonim válasza:
Amúgy én az előírt ideig tartottam bele, mégis nagyon elázott, de negatív volt. A következő késésnél már direkt kevesebb ideig tartottam bele az előírtnál (egyébként pozitív lett, és már másfél éves a baba).
13/20 A kérdező kommentje:
O de jó utolsó gratulálok a babához
Akkor ha el ázik attól nem lesz pozitív
2023. márc. 18. 22:49
14/20 babyboom567 válasza:
tölsd már fel a képet róla
16/20 A kérdező kommentje:
Nem fényképeztem le nem is akarom fogdosni a pisis tesztet
2023. márc. 19. 08:15
17/20 anonim válasza:
Akkor az valószínűleg negatív volt.
18/20 babyboom567 válasza:
De komolyan,hogy lenne pozitív több pisitől?Én ezt komolyan nem akarom elhinni.A teszten lévő anyag, a pisidben jelen lévő hormonra reagál,ekkor lesz csík rajta.Ha nincs hcg, nem reagál,mindegy mennyit pisilsz rá.
19/20 anonim válasza:
#18 engedd el, úgysem erti. Már egy rakás ember megírta neki, hogy nem lesz a több vizelettol pozitív a teszt, erre még mi voltunk az idióták, a válaszok meg törölve lettek
20/20 A kérdező kommentje:
18as köszönöm ezzel tisztába vagyok azért kérdeztem
19es nem tudom mi a bajod!!!!Tudod mindenki magából indul ki 🤣🤣🤣🤣🤣🤣👍
2023. márc. 19. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!