Száradási csík?
Figyelt kérdés
Légyszives aki tapasztalt a tesztekkel kapcsolatban nézzen már rá a tesztemre. Ez a csík kb 5perc alatt erősödött meg. X-epil 10-es teszt. [link] 2023. márc. 18. 19:37
2/14 anonim válasza:
Ez szép pozitív, gratulálok!
Mikorra nem várod?
4/14 A kérdező kommentje:
Tegnap kellett volna megjönnie. Órák óta szugerálom ezt a tesztet hogy mi akar lenni, mert az előző terhességemnél ilyenkor már egy teljesen sötét sáv volt a teszt mezőbe, ez ahoz képest alig látható.
2023. márc. 18. 19:53
5/14 anonim válasza:
Ez egy teljesen pozitîv teszt.
6/14 anonim válasza:
Ez pozitív. Mondjuk egy nap késés után ennél erősebbnek kellene lennie, de simén lehet, hogy csak később volt ovulációd.
Két nap múlva ismételd meg, erősödnie kell.
7/14 A kérdező kommentje:
Mindenképp ismétlek akkor 2-3nap múlva. Köszönöm
2023. márc. 18. 20:07
8/14 A kérdező kommentje:
Csináltam reggel tesztet. Full negatív. Ez a vonat elment, már csak várom h megjöjjön..
2023. márc. 19. 09:24
9/14 anonim válasza:
Ugyanilyen tesztet használtál reggel is?
10/14 A kérdező kommentje:
Nem, mert 25-ös x-epilt, csak később vettem észre. Ezért vettem egy predictort, azon 3 percen belül jött ki egy leheletnyi csík. A mensimnek továbbra sincs híre, a melleim iszonyat fájnak. Ilyenkor már erőteljes teszt kellene hogy legyen akárhogy számolok. A babáról már letettem, teljesen kétségbe vagyok esve hogy a tesztek szórakoznak velem, vagy újabb kémiai lehet, esetleg ki se merem mondani... csak ne méhen kívüli. Holnap kérek időpontot a dokihoz jhétre, legalább vért vegyen már, ha gond van tudjuk meg minnél hamarabb.
2023. márc. 19. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!